reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonka - ja też mam nadzieje że krwiak sie zmniejsza po tej luteinie i cały czas się tych mdłości ciesze :tak: ostatnio nie zaglądałam bo późno do domu docierałam, albo byliśmy u rodziców z okazji dnia babci i dziadka, kolejny dzień szukałam prezentu dla mamy a dzisiaj byliśmy na urodzinach. Oczy mi się same zamykają. Ciezko mi wieczorem wysiedzieć bo najchętniej to bym szła spać o 19:00 :sorry:

ja się do dzisiaj nie umiem przekonać do używanych :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: no chyba że po moim chrześniaku, ale nie potrafię odkupić niczego od obcego :sorry:

Ilonka - a ty sobie w tej spódnicy tyłka nie odmrozisz?:-D

reklama
LOri to faktycznie czasu brak było juz .....jak zwykle w szalonym tempie :-p trzymam kciuki.... wizyta juz tuż tuż także sie dowiemy ,,., ale wierze ze bedzie dobrze, nie moze być inaczej tym razem juz :tak::tak::tak::tak:

Ja uwielbiam takie spódniczki i chodze ciągle , wolę niż spodnie :zawstydzona/y: a tyłka nie odmrożę bo cieplutkie leginsy płaszczyk mam dłuższy także luz hehe:-D:-D

zresztą tak jak kiedyś pisałam w lato nie mogę w takich chodzić wiec w zimę korzystam:-D:-D:-D:-D:-D

Witam się wieczornie, ale ziewa mi się niemiłosiernie więc długo nie zabawię.. :p

byliśmy z młodym na wycieczce, zaliczyliśmy śnieżne szaleństwa, zjeżdżanie na sankach, turlanie się po śniegu itp...znaczy Matik, ja byłam głównie obserwatorem :-D
i ogólnie dzień miło zleciał w dobrym towarzystwie..ale teraz już padam na twarz..

Ilona wizytę mam 30 stycznia :)
pięknie się spisujesz z tabelkami :) najfajniejsze te z dzieciakami :D i za staraczki trzymam mocno kciuki żeby się przenosiły do ciężarówek :D

Pozdrawiam babeczki i do jutra ;)

Lori smacznego :-p I kciuki zaciśnięte cały czas :tak:za fasolinkę
Ilonka a dlaczego w lecie nie mozesz chodzić w krótkich kieckach ??

jestem. zaraz wkleję fotki podziękowań na g

ilonka taka króciutka? ja już za stara jestem na takie.

ale muszę się pochwalić że młody wyciąga ze mnie wszystko i ważę już ponad 2 kg mniej niż przed ciążą jupiii:-)

Lori smacznego .... sama bym zjadła ... podeślij kanapeczkę jedną taką malusią .. bo postanowiłam ze o 17 ostatni lekki posiłek i do rana nul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo wiosna przyjdzie a ja ciągle bedę beka :zawstydzona/y::baffled:

Agnes super .....niech ciągnie :-D to TY wyglądasz jak lacha juz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie jest taka krótka ... tyłek mi zakrywa :-D:-D:-D:-D

Lilu..... :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( ze względu na moje blizny na całych nogach :-:)-:)-:)-( po poparzeniu z przed 22 lat :-:)-:)-:)-(
BYłam jak Jaś mój jak wylał sie na mnie wrzątek:-( wiec w lato spodenki za kolanko ... nie odważyłam sie pokazac w krótszych na ulicy do tej pory :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Lori to było w mikołajki... rodzice pojechali po prezenty a ja i siostra zostałyśmy z moją chrzestną ... ona zalewała wrzątek do dzbanka a ja wtedy siedziałam przy stule,,,,, i bęc dzbanek pękł a wszystko na mnie ... nogi, troszke ręki troszkę brzucha,,,, ale największe blizny mam na nogach :-( nie zapomne tego dnia ... nie pamiętam bólu tzn w tamtej chwili,,tylko jak chrzestna biegała po domu... potem karetkę pamiętam jak mnie do niej wkładali i potem zasnęłam .. albo straciłam przytomność nie wiem .. ból poczułam gdy zrywali mi bandaże ze skórą :-(
dużo by gadac ... dzieciństwo koszmarne ... przez to ... wstyd przez koleżankami kolegami,, oni na basen a ja w domu , oni w krótkich bluzeczkach spadenkach spódnicach ja wszystko długie :baffled: nie mogłam przełamać wstydu.... ale chyba najgorzej było jak poznałam m.......:-( bałam sie ze ucieknie gdzie pieprz rośnie.... do normalnej dziewczyny :-(

reklama
no chudne pomału ale gdyby jeszcze brzuszek był mniejszy to byłoby super.

jak się ociepli to zacznę biegać i postaram się utrzymać tą wagę nawet jak przestanę karmić

ilonka jakie straszne przyzycia. ale się nacierpiałaś. no ale widać że trafił ci się super chłop

Ostatnia edycja:
Do góry