reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzięki dziewczynki:-)
mam właśnie koper dla siebie, ale myślałam,żeby rozcieńczyc go jeszcze i podać tak chociaż ze dwie łyżeczki małej... ale najpierw rzeczywiście spróbuje sama wypić... Troszke popracowałyśmy też nóżkami i chyba pomogło troszkę :-)

Lori mi pepsi też pomagała na mdłości :-)

Hej dziewczynki :-)
Faktycznie tu cicho:szok:......ja mialam troszke zabiegany weekend, impreza w domu a jutro juz praca tylko do 12 i potem szybko do domu wyszykowac sie do Polski :tak:

Juz nie moge sie doczekac :-)
A teraz musze ogarnac troche papierów, przygotowac bagaz, itp bo jutro juz czasu nie bedzie :sorry2:

hejka

podrzemałam i wracam do żywych ;)

wzięłam się za wybieranie fotek do wywołania, bo mamy zaległości z czterech lat:szok::-D aktualnie jestem na maju 2010:-D ale jak fajnie sobie pooglądać i powspominać ;-)

Rozia piękny suwaczek ;)
a maść nagietkowa na co jest dobra?
Lilu nooo buziaczek dla Liluni :) super że zdrowa :) trzymam kciuki żeby jej już nic nie męczyło :)
Agnes co tu wiele gadać... OLEK WYMIATA !!!!:-):tak: boskie zdjęcia :-):-):-):-):-)
Katy przybywaj ;)
Paula z tego zaskoczenia to zaraz zaręczyny i dzidzior będzie :p :)
Lor ale Cię męczy ..oby do końca I trymestru a potem z górki ;) trzymajcie się ;)

nie pamiętam co jeszcze miałam pisać :sorry2: wybaczcie wielorybkowi :sorry2:

wszystkie pozdrawiam :)

truskaffka na wszelkie krosteczki na przykład... cos małej wyskoczy i od razy smaruję i nawet nie zdąży jej tak na prawdę wyjść, bo już znika :-) Ma działanie wspomagające w gojeniu i takie tam... Ogólnie polecam :-) Mnie nawet na szkole rodzenia polecali smarowac sobie nacięcie :-)

Paula to mówisz,że weekend udany :-)

agnes Oluś jest cudny :-) Super sesja :-)

hej

witam na koniec weekendu. jakoś szybko minął. zabiegana byłam i teraz dopiero mam chwilę dla siebie. poczytam książkę i spać

dziękuję za miłe komentarze do zdjęć z sesji. Oluś też dziękuje e-cioteczką.

czapeczki na sesji to własność fotografa, nie nasze. ale cudne są to fakt.

katy miłego pobytu w PL. na długo przylatujesz?

rozia jak na piersi to nie musisz nic innego podawać. ale ja dawałam czasem wodę lub herbatkę koperkową. Olek przynajmniej nauczył się pić z butelki. teraz przynajmniej nie ma problemu aby butlę chwycić.

paula zdrówka kochana

więcej przepraszam nie pamiętam. do jutra

reklama
Witam perełki :)
NIe nadrobiłam jeszcze co tam naskrobałyście :rofl2: zaraz to zrobię na spokojnie :-p

Wczoraj miałam cudną niedziele :) nie dość ze pospałam dłużej .. m wstał rano do chłopaków , potem dostałam śniadanko do łóżka ( kanapeczki w kształcie serduszek hehe) obiad tez m zrobił, zabrał nas na długi spacer itd ... przeskrobał coś ???:-D:-D:-D ja tam chce co tydzien :-p:-p

a tym czasem życzę miłego dnia

a Tobie Katka dla Ciebie

bo133-xl.jpg

ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W DNIU URODZIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZEDE WSZYSTKIEGO TEGO JEDNEGO WYJĄTKOWEGO MARZENIA CZYLI DZIECIĄTKA POD SERDUSZKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry