reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

i Ja sie witam :-)
Violu cieszę sie ze jestes:tak::tak: oj Antoś chyba tak szybko nie da mamusi odejść od niego do pracy :-p
Pauluś a kiedy wyniki bedziesz odbierać ????
Losiczka mówisz ze potańcowałaś wczoraj ??? Powiem szczerze ze ja sie nie mogę doczekać tych wssystkich bali, przedstawień w przedszkolu z udziałem Jasia... ja jak TY tak samo sie wzruszam strasznie .... ja nawet czasem potrafię uronić łezkę jak chłopaki "wariują" tzn Jaś skaka nad Pawełkiem a on sie śmieje az sie zanosi wręcz :-D:-D:-D
Ja juz mam takie kochane dzieci , Jaś od 4 miesiaca w sumie tez przesypiał nocki , ale Pawełek nie dośc ze nie ryczy, nie grymasi,to i te nocki juz całe przespane :) :tak: kolejne dziecko tez takie mogłoby być hihih :tak::-):-):-):-):-):-):-) ale chyba juz tak dobrze to nie bede miec :-p
Czyli jak coś dałoby radę zrobić torbę do wózka ???:-D super :-):-):-)
agnes zdrówka dla Olusia
LIluu nooooooooooooo kochana ta Twoja córa to ma niezły charakterek :happy::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Miłego dnia :) Ja dopiero co sie zwlekłam z łóżka :szok: Jaś sie bawił Pawełek gadał w łóżeczku także mama pospała dłużej :-D

reklama
Witam kobietki

u nas nocka super Lily coraz rzadziej budzi sie na amu potrafi juz 5 h przespac :tak: Zreszta po wczorajszej przygodzie z wózkiem spała cały dzień i noc nawet nie była kąpana :szok:

Violu fajnie ze juz jestes a Antoś wie co dobre:-D

Ilonko jak ja ci zazdroszczę tych twoich aniołkow :-) A jak prace ręczne ??

Losiczko tak to juz jest ze dumna mama zawsze uroni łezkę

Sylwia Rozia buziaki dla maluszkow

malami wracaj szybko do nas

Katy mam nadzieje ze u ciebie wszystko dobrze

Jane zaglądaj czasem do nas

Paula a ty dziś pracujesz ?? I czekamy na wyniki

wiecej nie pamietam zycze miłego i spokojnego dnia i zdrowka dla wszystkich

Liluu i niech tak zostanie, niech córa daje rodzicom a raczej mamie pospać i wypocząć:tak::tak::tak::tak:
robótki się ciągle "robią":-D Ty chyba tej mojej córy nie widziałaś hihi , bo na FB Cię nie ma :-p tzn 2 w 1 bo i córa u syn :laugh2: na dodatek płacze i sie śmieje :szok::szok::szok: :laugh2::laugh2:

Zdjęcie2647.jpg

Zobacz załącznik 538593

Violu do Torunia niedaleko ;-);-);-) to bym Cię znalazła :-D:-D:-D . Nie miej żadnych obaw.Zamawiaj a ja poczekam . :-):-):-)

Dziewczynki mnie jeszcze czeka beksa u Szymonka :-):-):-) a mam zawsze taka kluchę w gardle że śliny nie mogę połknąć :baffled: no taka ze mnie wrażliwa mamuśka :-):-):-) szkoda że moja mama taka nie była :baffled: ciekawę po kim ja to mam :-):-):-)

Spódnica do polki z koła :baffled: plus halka z koła razem 6 metrów podwijania :baffled:

Narazinko

Ilonka a co mąż na to jak mu nowe dziecko przedstawiłaś? hihi
Jak zapinana jest z tyłu ta" apaszka"?

Ja z małym za niedługo zmykam na lumpki z teściówką:-D zaszaleję sobie bo ona lubi wnuka rozpieszczać:-D

Losiczka bo my to już takie wrażliwe bestie ,ale kiedy trzeba to jesteśmy twarde:)
Mi łzy staneły w oczach ostatnio jak dzieci mojego brata dawały swojej mamie laurki na urodziny:)

Ostatnia edycja:
Viola, fajnie, że wróciłaś:-) To chyba taki etap jest, że dziecko boi się rozstania. Pamiętam, że wszyscy moi siostrzeńcy tak mieli. Jeden, jak moja siostra szła do łazienki, to siedział pod łazienką i walił w drzwi i ryczał cały czas:baffled:

katrina
, ty nasza skarbnico wiedzy.;-) Dobrze, że piszesz o tych kryzysach:tak:

agnes, może to rzeczywiście przez te ząbki. Ja Maksiowi daję Nurofen na noc, na wszelki wypadek gdyby go gardełko bolało albo ząbki i śpi dobrze. Biedny Oluś. Za parę dni będzie lepiej, nie martw się.

Ilona, napiszę ci jeszcze raz, szczęściara z ciebie, że masz takie grzeczne dzieciaczki.

Viola apaszka moze być sznurowana z tyłu lub zapinana na zatrzask albo guziczek :tak: ojj zazdroszczę zakupów :-p niech mama wybiera a babcia płaci hihih :-):-):-):-):laugh2::laugh2::laugh2: ja w sobote sie wybieram :zawstydzona/y:

Roszpunka to wszystko NA RAZIE :-p choc mam cichą nadzieje ze juz takie zostaną- bezproblemowe te moje dzieci.... ale jak to sie mówi małe dzieci mały kłopot duże dzieci duży kłopot wiec kto wie czy nam tego nie odbiją w przyszłości :rofl2::rofl2:
więcej ząbków nie ma na horyzoncie ??????????????

ja sie pytam kiedy Pawełkowi wyjdzie pierwszy ??????:laugh2: wole niech wychodzą pojedynczo niz wszystkie na raz :szok:

dobra zbieram chłopaków i ide na pocztę powysyłać robótki :tak::-)

co dzis na obiadek macie ?????????? dzis post także chyba rybka u większości :happy2:

witam się z rana

Losiczka - no trzymamy kciuki za dziewczyny, bo obie ostatnio straciły ciąże, oby tym razem juz było wszystko OK. Podziwiam upór Kłaczka... nie czaj sie, tylko wejdź do nas!

Viola, Roszpunka - powiem Wam, że Alinka nie przechodziła tak tych skoków. Proces odbywał się bardzo łagodnie wręcz niezauważalnie. A Kuba zaczyna mi fiksować. Najbardziej jak widzi kogos obcego, a nie daj Boże ubranego na czarno, ryk i to takimi łzami, że szok.
Jak w kościele widzi Ks. Rafałą, to oglada się za nim, nie spuszcza z oka, u Niego w domu - jak go widzi ryk.
Najgorszy problem mam jak go przewijam, bo tak się rzuca na przewijaku, aż się boję, że w końcu główką o ścianę się uderzy. Jak dam coś, czym się zainteresuje, to jest to na krótka chwilkę....
Mam nadzieje, że mu szybko to minie.

witam Kochane.Ilonka śliczną masz córcię:-),dobrze że znalazłaś sobie inny model na dziewczęce roboki,bo mógły Pawełek wypomnieć Ci w wieku 20 lat że mu zakładałaś babskie fatałaszki:-D:-D! i nie pomogły by tłumaczenia że to tylko do zdjęć robótek:-):-):-)!Losiczka moja kuzynka własnie urodziła śliczną córeczkę,a ma 45 lat,więc rączek nie załamujemy tylko walczymy Kochana:tak::tak::tak:!Roszpunka - gratulacje pierwszego ząbka!ViolaPop wysłałam zaproszenie na fb:-).Agnes dużo zdrówka dla Olusia!Paula daj znać jak badania!

reklama
tyle tylko zdążyłam doczytać,czasu brak.zreszta sma sobie pracy dokładam żeby zająć czymś tą moją łepetynę,bo znowu jakieś dolinki powróciły,a jak pracuje to się skupiam tylko na robocie,więc złe myśli idą w odstawkę:-(. pozdrawiam wszystkie panie i życzę miłego dnia!

Do góry