reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczka teraz TY jesteś kusicielka :-p chciałabym .... ale :baffled: nie ważne , bo sie bedziecie śmiać albo każecie mi sie puknąć w głowę :-p
Postępy w torebkach widziałam ,. a raczej postępy w sprzedaży :D :-):-) brawo :)
i zdrówka dla Twoich chłopaków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
Sylwia to masz dziś co robić ... najgorsze są te urzędowe sprawy :baffled:
Violuś a no ... trzeba miec nadzieje ze to tylko chwilowe wstawanie ;-):-p

Mój Pawełek tez wstał po 6 ale na flaszkę dopiero i dalej poszedł w kimę... ale słyszę ze sie juz przeciąga także lece zaglądać do buźki czy tak nie ma drugiego zęba :-):-):-) a Jaś sobie urzędował sam jak zwykle :szok:

Poza tym codziennie mam lokatora w łóżku :baffled: Jaś przychodzi w nocy i nie chce spać u siebie, tylko od razu na wyrko do mamy :confused: czasem to nawet nie wiem ze przyjdzie , tylko budzę sie rano a tu zadowolony juz śpi obok :confused: a jak przychodzi weekend to nieeeeeee!!!!! Tylko jak GO kładę słyszę ze dziś nie bedzie spać tylko wtedy jak taty nie bedzie :baffled: i w taki sposób ani na tygodniu ani na weekendzie nie mam łóżka na własność ehh :p

MIŁEGO DNIA :)

reklama
Jestem i ja :-D:-D:-D:-D:-D

Losiczka widzę szaleje hehehe,no i uparła sie na ta dziewuszkę heheheh dobre :-D:-D:-D:-D:-D,a co jesli ma rację :szok::rofl2::-D to Oskarka będzie???eeeeeeeeeeee nieeeeeeeeeeeeeeeee hehehhe

Ilonko nic nie wymysliłam hehehe bedziemy zastanawiac sie cały czas ,ale te czerwone przyczepki to baaardzo bym chciała :*

ja dzi znowu smarki wieksze boooooo snieg mroz a do tego ogrzewanie w całym bloku od wczoraj nie działa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Szyma kaszle i mnie gardło zaczyna znowu drapac :-(no kuzwa no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Losiczko, super, że torebki się sprzedają:tak: Piękne są, więc nic dziwnego.

Martusia, cieszę się z tobą z ruchów. Oskarek zdrowy chłopak:happy2: A bóle głowy w końcu muszą minąć. Musimy pogadać o tej wielkanocy, bo to już za miesiąc:szok:

Viola, o kurczę, mam nadzieje, że Antoś jednak zmieni zdanie i będzie spał dłużej. Maksio też się ostatnio buntował i wstawał najpóźniej o 7:15. Dziś w końcu pospał do 8, i ja jestem wyspana:-) Muszę koniecznie kupić rolety zaciemniające, bo jak przyjdzie wiosna to będziemy wstawali razem ze słonkiem:baffled:

Ilona, gratuluję drugiego ząbka:happy2: Pisz co tam ci po głowie chodzi! Ja tam się chętnie pośmieję;-)

joanna, gratuluję zakończenia kuchni:happy2:

U nas znów postęp. Maksio jeździ na brzuchu po całym pokoju od paru dni. Już się boję co to będzie za chwilę:baffled: Trzeba będzie przenieść wszystkie sprzęty domowe piętro wyżej:confused: A poza tym zorientował się, że jak nagle zacznie płakać i wyciśnie 2 grochy to mama weźmie go na rączki:sorry2:

Ostatnia edycja:
Martuś na zimę/ jesień to nie bedzie problemu :D ale co na ten czas jak urodzisz??? :-p:-p:-p bo dla chłopca tak naprawde nie ma dużego wyboru na lato, a moze jednak bedzie ta córa jak Ci losiczka przepowiada wtedy hoho....... pomysłów nie brak :-D:-D:-D
o kurcze a czemu nie ma ogrzewania ?? awaria ???
Oby sie Szymuś nie rozchorował !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roszunka a to napisze na g jak coś potem :-p
Brawo :-) Maksio juz taki cwaniaczek ??? mamusie na płacz bierze ??? :-D:-D:-D:-D hehe

Ja sie nie łudzę ze Pawełek bedzie np raczkować :-( bo nawet sie nie zanosi na to :-( Jaś tez nie raczkował , od razu wstał i poszedł... ale moze jednak Pawełek nie ominie tego etapu !!!!

Pawełek hurtownię ząbków otworzył :-D:-D:-D Podziwiam wasze dzieci moje wszystkie no moze poza Kubulą ( ale on to wogóle jakis inny :-D ) to zębule miały po 8 miesiącu.Ilonko jak masz w planach 3 dziecko to machnij se teraz :-D pózniej bedą odchowane a mama jeszcze młoda dupka bedzie :-D:-D:-D

Dziewczynki co do torebek to sie sprzedaja powolutku :-):-):-) ale ja i tak hapy jestem :-):-):-) mam troche inne plany biznesowe he he zobaczymy co z tego wyjdzie.Narazie musze sianko uzbierać na materiały :-).

Roszpunko dziecko bierze sie na rękę po 10 grochach :-D nie po 2 :-D

A ja pływam po morzu czerwonym a w sumie po oceanie :baffled:

Narazinko :-)

Dzień dobry dziewczynki :-)

My dzis pospałyśmy nawet do 9 :-) Sukces, bo do tej pory jak Małą budziłam na karmienie koło 7, to później już urzędowała przez jakis czas, a dziś pięknie zasnęła i obudziła się przede mną i leżakowała sobie chwilkę zanim postanowiła mnie obudzić :-)
martuś zdrówka Kochana :-*

ilonko gratulacje za kolejnego ząbka :-)

losiczko no to super,że biznes sie kręci :-) No i zdrówka dla Was wszystkich,żebyś sie i Ty nie pochorowała...

Roszpunka to zaraz Wam zacznie Maksio raczkować, a poźniej to już tylko patrzeć jak zacznie wstawać i spacerować :-)

Buziaki dziewczynki i miłego dnia :-)

i ja sie szybko melduję Kochane,za dużo nie napisze bo ręka w bandazu i boli przy piasaniu:-(.wczoraj miałam dzien z tych o których chce sie zapomnieć...tak w skrcie siostra miała wypadek z córeczka,3 letnią,wpadła w poslizg jak jechały do przedszkola,obróciło je parę razy i skonczyły na latarni,cud,że nic sie im nie stało,siostra tylko ma parę siniaków a niunia na szczescie cała i zdrowa,jak mi opowiadała przez skypa to sie fajnie bawiła,jak mama kółka autkiem robiła:szok:.no a ja tak sie zdenerwowałam,jak mi mama zadzwoniła o tym powiedzieć,a byłam własnie na pauzie i obierałam jabłko obieraczem,że zajechałam sobie po całej kości nad palcem wskazującym i skonczyło sie na 3 szwach...tak wiec na przyszłośc jak odbierac b ędę telafon to wszystkie niebezpieczne narzedzia odkładam na bok:tak:. Kochane życzę miłego dnia i ślę dużo buziaków!

reklama
witam

czy wy nie macie za dobrze z waszymi szkrabami? jak ja bym chciała aby Oluś tak spał. u nas standardowo zasnął o 20, pobudki o 23, 2, 5.30. jakoś go w łóżku przetrzymałam do 7.30 i koniec spania. teraz za to sobie śpi już 1,5 godz. oczywiście u nas śnieg, wiatr, zimno więc ze spaceru nici.

ilonka gratuluję ząbka kolejnego. ale się posypało. u nas nie wiem kiedy wybiją. póki co jak dzisiaj mu smarowałam dziąsełko to ma takie dwie górki na dolnych jedynkach.

martuś zdrówka życzę. u nas pogoda tez masakryczna. a u was jeszcze brak ogrzewania. nosz kurka.

roszpunka to za chwilę Maksiu zacznie raczkować. ale to szybko zleciało. dopiero co czekaliśmy na info że urodziłaś a on już pól roku ma

pamela dobrze że wszystko ok. uważaj na siebie. w sumie cię rozumiem bo pewnie też bym się zdenerwowała

Do góry