reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ja miałam taką znajomą ( z naciskiem miałam ) po tym jak zaszła w 2 ciąże i usunęła ją :-( poprostu wyszukała w internecie tabl na poronienie jakieś zwykłe bez recepty niby na stawy a skutkiem ubocznym było poronienie .Pozbyła sie "kłopotu " po roku zaszła znowu w ciąże niby chciała i sie cieszyła ale jak lekarz powiedział że blizniaki to już jej sie odmieniła radość i znowu zrobiła to samo :wściekła/y: szmata jedna . To Bozia mogłaby te 3 dzieciątka podzielic na 3 inne kobiety które pragną zostac mamusiami .

Ja to mogę jeszcze poczekac ;-) choc czasu coraz mniej :-( tik tak tik tak słyszę co miesiąc :-( ale wszystkim innym sie bobaski należą jak najbardziej :-)

Katy trzymaj sie kochana i nie poddajemy sie walczymy dalej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Losiczko okropne jest to co zrobiła ta kobieta... Nawet zwierzęta o wiele bardziej troszczą się o swoje dzieci niż niektóre "kobiety"- w cudzysłowiu, bo nie wiem czy należy im się to określenie... Czasami chciało by się nazwać je zwierzętami, ale to było by hańbiące dla cudownych zwierząt! :angry:

właśnie nadrobiłam kilka stron szukając wieści o Truskaffce,ale chyba jeszcze nic nie wiadomo wiec trzymam mocno kciuki za szybkie plum :tak:

ja tak średnio, jestem zajechana robotą, ale jeszcze tylko 2 dni i święta a od kwietnia biorę zwolnienie i wtedy bede juz czesto zaglądać bo wreszcie bede miała czas dla siebie i odpoczne.
Czasami pobolewa mnie brzuch, nie wiem czy to ze zmęczenia czy od zastrzyków. Martwie sie że ruchów nie czuje bo z Matusiem na tym etapie juz odczuwałam.

Mam nadzieje że uwas wszystko dobrze. Widze że na topie etap ząbkowania :-)

Lori ty juz masz 15 z przodu :-D :-D:szok: Ale ten czas zasuwa hehe to tak jak Lily prawie 3 miesiące ma szok za szybko czas płynie.

reklama
Do góry