reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hej hej
ja juz po śniadaniu i kawke popijam i padam na pysk ze tak powiem :wściekła/y: całą noc budziłam sie co godzinę az do 3 rano i juz nie spię cały czas ..... rany co to bedzie za miesiac jeszcze ,jak juz teraz ledwo z boku na bok sie przekręcam :-(

Losiczko ,Ilonko czekam na info odnosnie paczek ;-)

Rozia czekamy na foto kanapy i stolika :tak:

a wogole to piersi jakoś mi nie rosną :eek:

Już niech się unormuje ta pogoda bo ja się wykończę zaraz puls mi skacze a ciśnienie w dół że nawet leki nie pomagają dobrze że mi lekarka ostatnio dała dodatkowy lek na choroby serca bo bez niego już bym na święta a szpital jechała bo się źle czułam a jeszcze chyba jakieś zapalenie pęcherza złapałam więc nic tylko dobić młoda szleje w brzuchu
czy to możliwe żeby dziecko w brzuszku mogło mieć już własne zdanie? W sensie coś lubi a coś nie?

Malami mnie tylko bolą piersi urosnąć też nic nie chcą...:-(

Lilu super że Lili wstępnie zaakceptowała wózek mam nadzieję że tak już zostanie

ilonka dobrze że w miarę przeszło oby już tylko lepiej było

viola jak Antek i Weronika?

sylwia a jak dzieciaczki u Ciebie? bo o ile pamiętam to też co je łapało

paula jak tam twój "men" co z tą pracą i jak zdrowie?

katrina ale on szybko rośnie pewnie mały koszykarz będzie:-D

losiczka:biggrin2:;-)

więcej nie pamiętam ale bywa buziaki dla wszystkich :tak:

Właśnie wróciliśmy od lekarza ,Antek osłuchowo cały czas czysty na szczęście,Jeszcze gorączkuje ale już jest ciut lepiej,dzisiejsza nocka była już w miarę. Katar i kaszel może utrzymywać się do 2 tyg. Bardzo widać po nim chorobę bidulek mały,oczka ma takie malutkie nosek czerwony. Werka już nie gorączkuje kaszle strasznie i ma katar,ale poradzi sobie o nią się tak nie martwię to już duża dziewczyna.
Najgorsze jest to,że mnie rozkłada,zaczynam kaszleć i mam stan podgorączkowy.
Dziękuję za życzenia zdrówka dla moich dzieciaczków.
Ada gdzieś wpadło mi w oczy,że chcesz dać sykowi na imię Antoś :) Powiem Ci że super imię jest tyle zdrobnień :) A dla dziewczynki Liliana też cudnie :) Antoś miał być lilianką przez jedno n :)
Całuje wszystkie i życzę zdrówka i szybkiej bo wiosny bo te wszystkie choróbska i stany depresyjne to przez jej brak.
Buziaki

Dziendoberek

Martuś ja dzisiaj tez kiepsko spałam :baffled: a oczy mam jak chińczyk :baffled: .Paczusia jeszcze nie doszła ale nie śpieszy sie.

Joanno co sie dzieje kochana ??? Może hormonki ciążowe ;-);-);-)

A ja sie dzisiaj z moim m od rana :angry: :angry::angry: i obraza majestatu na maksa. Szlachetnego pana mam gdzieś :-):-):-)

Miłego dnia

witam

nie śpimy od 5.30 i ciąg dalszy marudzenia. Olek potrzebuje towarzystwa do zabawy bo sam tylko na kilka minut sie zajmie. z nieba znowu coś leci wiec chyba ze spaceru nici.

ja już wymiekam z tą pogoda. Olkowi chyba sie tez udziela i ta pogoda tak na niego działa. czekamy na wiosne moze jak wiecej bedziemy na dworze bedzie lepiej. wiosno przybywaj bo oszaleje

Dzień dobry :-)

Violu dobrze,że Antoś czyściutki osłuchowo :-) A Ty się kuruj... Pewnie to jakiś wirus...

My dzis wstałyśmy o 8 :-) Chciałam jeszcze pospać, ale Bianka juz nie, więc trzeba było już wstać :-)

losiczko lej po łbie :-)

Martuś to wllnij sie na drzemkę w ciągu dnia :-)

Siostra wpadła z chłopakami z pracy zabrać stare łóżko, bo do mamy je wywieziemy, a ja czekam teraz na Pana z nową kanapą :-) Ma być za jakieś 1,5h :-) Ale trzeba je skręcic i muszę czekać aż siostra po pracy ze szwagrem przyjadą pomóc mi je skręcić :-) Także zdjęcia będą wieczorem lub jutro :-)

Miłego dnia :-)

Helloo..
Dzis znowu jakis dzien do d...glowa mi peka..
Wczoraj mialam beznadziejny dzien moj brat mialby 27 urodziny::-:)-( i tak jakos dola zlapalam:-( cale poludnie przelezalam..aj tam..

Losiczko-ja tez z m sklocona..chyba wczoraj nie mialam sie na kim rozladowac i tak wyszlo.. hormonki ciazowe to raczej nie..
Viola-zdrowka dla ciebie i dzieciaczkow
Rozia-czekamy na fotki
Malami.Ada-urosna wam:-):-)
Wiecej nie pamietam..lece do biedronki po zakupy..bo w lodowce swiatlo:-):-)
Zajrze pozniej..milego dnia..

reklama
Do góry