reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczko masz racje jeszcze mnie ńie było

witajcie dziewczynki

ja dziś późno bo moja krolewna wczoraj do 23 nie spała cały czas na rekach a zazwyczaj zasypia po kąpieli i o 19 juz spi :)
rano obudziła sie przed 8,zjadlam śniadanie i o 10.40 wyladowalysmy w łóżku i spanie do 13.15 :sorry:

Pogoda sie popsuła rano juz padało więc dzisiejszy dzień w łóżku teraz Lilka bawi sie na macie atakuje zabawki:-D w milczeniu a mnie sie ńie nie chce zjadlam juz lody :baffled: A dupa rośnie i kawusie popijam

Mata szafy bardzo ładne ;)

losiczko twoje dzieła cudne :)

Rozia zazdroszczę takiego aniołka :tak:

No i reszty ńie pamietam :( przepraszam
alę wszystkim zycze dużo zdrowka i ślę gorące buziaki :*

reklama
Oj lilu ja tez zazdroszcze rozi takiego spokojnego aniolka :p moj to albo placze ze sie nudzi albo do wozka albo na rece nie lubi byc sam
losiczko napewno ja jesien zamowie sobie cos u ciebie dla oliwki i mariuszka a moze cos jeszcze wymyslisz albo jakies zlecenie ci dam :p

Melduje sie wieczorowa pora...
Dzis caly dzien latania...pol dnia spedzilam u ksiegowej..mamy plana :-) z m i jak wyjdzie to sie pochwale..:-):-)
Poczytam was i mykam spac.bo padam na pyszczek..:-)
Spokojnej nocki..
Losiczko- bluza super..peleryna tez..a wchodzilam na stronke z bielizna..i powiem ci pod wrazeniem jestem..jednak zdolna bestia z ciebie..
Rozia- to zaszalej jutro ..:-)no i pochwal sie co kupilas..

A tak wlasnie przypomnialo mi sie nie wiem czy slyszalyscie ale niedaleko mnie znalezli 3 noworodkow w zamrazarce..normalnie w szoku jestem..jak tak mozna..bestie nie ludzie

Witam z rana. U nas dziś 5 pobudek nocnych i od 6 już nie śpimy:baffled: Nie wiem co ten dzieciak się tak poprzestawiał, budził się już tylko 2 razy, a tu znów praktycznie co chwila...:-(

Joanna, ja tego nigdy nie pojmę, jak można coś takiego zrobić. Tyle ludzi marzy o dzieciach i bez zastanowienia przygarnęłoby takie niechciane maleństwo. Szkoda słów.

Rozia, udanych łowów! Pochwal się co kupiłaś:tak:

truskafko, już ci tęskno do brzuszka?;-):-D Mi baaardzo! Nawet wizja kolejnego porodu mnie nie zniechęca.

Witam my nie spimy od 5 a jestem zmeczona dal mi w nocy maly popalic glodomor jeden :p
Rozia pochwal sie jak kupisz :) udanych lowow :D
truskaffka mi tez jest teskno za brzuszkiem z mezem rozmawialismy ze moze za pare lat znow moze zaczniemy sie starac bo takie male to takieee slodkie i kochane :)
joanna jak tak mozna ja nie rozumiem takich ludzi przeciez mogli je oddac ale zeby tak postapic to cos strasznego ;(

DZIENDOBEREK :-) :-) :-)

Dziewczyny jestem załamana :-( :-( :-( wczoraj odebrałam aparat dla Kuby. Wiedziałam że tak będzie :-( zaliczyliśmy chyba z 20 prób założenia go i za każdym razem kończyło sie to wymiotami :-:)-:)-( Dopiero jak już nie miał czym rzygac to trzymał go w buzi przez dokładnie 12 minut. Dzisiaj jak da radę to przedłużymy pare minut. Jestem wykończona nerwowo :-:)-:)-(

Reszta na g .

Miłego dnia :-)

Ja tez sie witam :tak:

Od rana głowa mi pęka i zaraz lunie deszcz!!!!!!!!!!!!!!!!! szaro buro słońce znikneło :szok:

Losiczko codziennie trzeba próbowac na troche zakładac az sie przyzwyczaji bo wtedy zabki będą ładne :tak:

Rozia a co tam w zamiarach większych zakupów :-D

Liluu masz racje jak mała spi to Ty też odsypiaj ;-)

a i boli żołądek jeszcze :-(

reklama
Dzien dobry :-)

joanna czytalam wczoraj i szag mnie trafial:wściekła/y: jacys zwyrodnialcy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mnie Bianka tez sie dzis wczesniej obudzila,bo o 3,ale po karmieniu poszla spac,tylko ja nie moglam zasnac przez ponad godzine...

Martus jedziemy zapasy na ten miesiac zrobic i przy okazji buty dla mnie :-)

losiczko jak Mrta pisze, codziennie po trochu i jakos to pojdzie :-)

Milego dnia babeczki :-)

Do góry