reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ada super,że wróciłaś :-) I gratuluję córeczki :-) Kolejnej :-)

Coś mi źle odlicza suwaczek Biankowy wiek...Bo według niego Bianka jutro będzie mieć 3 miesiące, ale to nieprawda... Bo tygodniowo, to we wtorek skończyła 3 miesiące, a co do daty, to za 4 dni... Coś jest nie halo...

reklama
dzień dobry

kiepska nocka za mną :( mała oki, spała i jadła jak zwykle, ale mnie kaszel strasznie męczył i spać nie mogłam :( czuję się dobrze, tylko ten kaszel:confused2:

Lor SUPER WIEŚCI :) bardzo się cieszę, niech Ola dalej tak grzecznie i zdrowo rośnie:-)
Losiczka ups...hihi to miał mężulo przygody :p
Marta sukienka bardzo ładna, cena atrakcyjna, nic tylko kupować:-p
Rozia ale ten Twój M uparty, normalnie gorzej jak z dzieckiem, fochy sobie wymyśla
i zrób faktycznie badania, bo to osłabienie nieciekawe. Oby Cię jakieś przeziębienie nie łapało
odśwież sobie suwaczek, czasem jakieś błędy wyskakują ;)
Ada dobrze że już w domu jesteś :) a ty na patologii na kopernika leżałaś?
gratuluję potwierdzonej córci, czekamy na maleńką :)

Witam ze słonecznej krainy ;-)

Martuś czytam już drugi tom
:-p a właściwie kończę i zabieram się za trzeci :-) Naściągałam książek jak głupia, to teraz muszę czytać :-D
Sukienka superowa, ja bym ją kupiła
:tak: w sumie cena bardzo przekonywująca :-)

Rozia ahh ten Twój mąż- niegrzeczny
:eek:
A Ty biegiem marsz na badania krwi
:tak:

Aduś jak dobrze, że się odezwałaś
:tak:
Mam nadzieję, że dobrze się już czujesz- czujecie? :*

Co do grupy na FB to ja kompletnie nie ogarniam takiego nawału informacji na raz
:sorry: chyba się starzeję :laugh2:

Dziś nad ranem wtargnęły mi do hotelu 2 owczarki niemieckie
:oo2: Nie chciały się cholery dać wygonić :unsure: Ich dwóch na mnie jedną- było wesoło :-p Piękne były, chyba komuś zwiały z ogrodu :tak:

Buziaki :*

Hej kobietki..mnie ostatnio malo bo pomagam rodzicom w porzadkach sklepu i biura..wpadam tylko obiadek zrobic po dzieci i znowu..teraz tez obiadzik wstawilam..i ok 14 znowu..sprobuje nadrobic was wieczorkiem tu i na fb
Widze sie rozkreciliscie..:-) nawet na fb ..:-)
Paula-napisz mi tytul tej ksiazki..pierwszej czesci..bo skleroza w tych latach..
Losiczko- dzis ci puszcze pszelew..a ja sie tak nie bawie :-)bo teraz fajniejsza torbe zrobilas..i chyba jest szersza??:-)
Reszty nie pamietam..milego dnia..

witajcie dziewczęta!!!

widzę, że tu konspiracje jakieś na FB ^^...

ada milo Cię widzieć! cieszę się że wszystko w porządku!!

pozdowienia dla wszystkich mamusiek i ciężarówek!!! :-D

~~~~~~~~~~~~~~~~ edit

trochę podczytałam do tyłu i widziałam piękne zdjęcie usg dzidziusia - Lori gratuluję córeczki!!

martuś Tobie na pewno będzie we wszystkim ładnie a sukienka fajna :)))...BTW: wysłałam Ci już jakiś czas temu zaproszenie na FB ale nie odpowiedziałaś na nie do dziś ;///

Ostatnia edycja:
Valky:-:)-( naprawde przepraszam zaraz Cie szukam :*

Rozia i masz rację ,ja podjełam inicjatywe nie sprzatania po moich chłopakach a co!!!! rozbieraja sie do kąpania i sru ubrania na podłoge nosz cholera teraz biore i wkładam je do ich szafek albo kłade na biurko ,albo G na pufkę obok łózka hahahahha zobacza jak to jest cały czas sprzatac a niech spia w tych smrodach ja wytrzymam :-D:-D:-D:-D:-Di garnków i szkanek tez nie zmywam a huk!

Truskaweczko a w dzien nie mozesz odespac troszkę :-(bidulko

co do sukienki to kupię tylko kolor który a jak brzuch sie nie zmiesci to i dobra na lato będzie

Paula ja tez tam nic nie ogarniam hahahahhaah za szybko babule piszą :-D:-D:-D:-D:-D:-D

i kupiłam małemu ubranka znowu :zawstydzona/y: zaraz fotkę dodam

o to one

IMG_2037.jpg

Załączniki

• IMG_2037.jpg
    IMG_2037.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry