reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

reklama
Agusiaks ja obstawiam córe i mam wrazenie ze mam racje:-)
No wiec moj synio to Alanek i jest uroczy, wlasnie smacznie zasnal po cycuszku. Malo placze, jest bardzo spokojny. W nocy udaje sie mu przespac po 4-5 godzin, dzisiaj jak zasnal o 6 rano tak obudzil sie o 12tej :-) szkoda ze nie ucial sobie takiej drzemki w nocy ale dobre i to, mialam czas dla siebie.
gnagna Ty decydujac sie na cc bedziesz musiala za nią zaplacic?? Ja Ci powiem ze porod to nic takiego, trzeba poprostu przetrzymac skurcze a ból porownuje do takiego jak jest podczas miesiaczki tyle ze wtedy mozna wziasc tabletke a tu nie mozna bylo hehe takze ja bym radzila rodzic naturalnie ale oczywiscie decyzja nalezy do Ciebie. Ja jak juz mialam pelne rozwarcie dostalam oksytocyne ale to juz byly te skurcze parte takze poszlo szybko ze nie wiem kiedy sie urodzilo moje dzieciatko. Nie ma dodatkowego bólu kiedy rodzi sie glowke. Bardziej denerwowalo mnie zszywanie ktore pomimo znieczulenia czulam niz sam porod.
Moje malenstwo wazy juz 4400 i ma skonczone 3 tygodnie, niedlugo minie miesiac, szok jak ten czas leci!

Aluniu - jeszcze raz gratuluje cudnego synusia i czekamy na fotki :-)
Agusiaks
- no pięknie duże to twoje maleństwo. Ja obstawiam córuchnę :-)
Do szpitala idziemy jutro, zobaczymy czy będą miejsca ;-)
Ewirut
+ gratuluje udanej wizyty:tak: Niech maluszek zdrowo rośnie:-)

No dziewczynki nie będę Was dłużej trzymać w niepewności ;-)
Możecie grać jutro w totka :tak:
Będzie córcia kochana, tak jak marzyłam :-):-):-):-):-)

Agusiaks gratulacje !!! To ja też moge grać w totka hehe

Ala czekamy na zdjęcie małego szkraba :-)

Ewirut
super że z maluszkiem wszystko w porządeczku, czyli u ciebie synuś się szykuje

agusiaks gratuluję Kochana :-) niedługo będziemy mogły wymieniać się pomysłami na kącik dla naszych córeczek :-)

ewirut gratuluję udanych badań :-D

ala nie wyobrażam sobie, że miałabym płacić za cc, na którą namawia mnie mój położnik. To nie jest mój wymysł. Ja sama się waham, ale każdy lekarz od małego wyrażał wątpliwość, czy ja naturalnie urodzę. Ból miesiączkowy mam przy tym taki, że wymiotuję i żeby funkcjonować muszę się ostro naćpać narkotycznymi przeciwbólowymi lekami na receptę :szok: ja wciąż wierzę w siły natury, ale zobaczymy. Wizytę mam w środę - może coś się wyjaśni.

Pokaż zdjęcia Twojego królewicza.

Agusiaks gratuluje coreczki...obstawialm w myslach coreczke bo same chlopy u Was ale nie zdarzyylam napisac.....:-):-):-):-)

reklama
Do góry