reklama
Chciałam zaprosić wszystkie forumowiczki z ŁODZI i OKOLIC na SWAP, czyli wymianę ubrań do Manufaktury w najbliższą sobotę na godzinę 11.00. Impreza odbywa się na II piętrze w Muzeum Fabryki. Jest to świetna okazja, żeby odświeżyć swoją szafę, pozbyć się rzeczy, które w niej zalegają (swoje lub dziecięce), wymienić je lub odsprzedać w rozsądnej cenie.
Hejka!
pełna fajnie że się aklimatyzujecie w Wawie.
nowa a myślisz, że on się budzi przez to że się nie najada? Może jest inna przyczyna?
Ciekawe czy moja Majeczka by teraz wypiła mm po ponad 4 miesiącach. Czyli mówisz że już odstawiałaś ovulan i zdajesz się na los ;-)
Ja rodziłam cc więc muszę dłużej odczekać. Myślę że na wiosnę jak Majeczka skończy rok.
Może tym razem naturalsik wyjdzie ;-)
Ostatnio przyjechała ciocia która pierwszy raz zobaczyła Maję na żywo. I powiedziała że koniecznie musimy mieć drugie skoro nam takie ładne dzieci się udają
A tu moja modelka tym razem bez pieluszki
(specjalnie dla Ciebie pełna ;-))

pełna fajnie że się aklimatyzujecie w Wawie.
nowa a myślisz, że on się budzi przez to że się nie najada? Może jest inna przyczyna?
Ciekawe czy moja Majeczka by teraz wypiła mm po ponad 4 miesiącach. Czyli mówisz że już odstawiałaś ovulan i zdajesz się na los ;-)
Ja rodziłam cc więc muszę dłużej odczekać. Myślę że na wiosnę jak Majeczka skończy rok.
Może tym razem naturalsik wyjdzie ;-)
Ostatnio przyjechała ciocia która pierwszy raz zobaczyła Maję na żywo. I powiedziała że koniecznie musimy mieć drugie skoro nam takie ładne dzieci się udają

A tu moja modelka tym razem bez pieluszki

Załączniki
agusiaks nie widze innej przyczyny jak chęc zjedzenia ewentualnie napicia sie. Brzuszek go napewno nie boli . Co moze byc przyczyna takieg wybudzania jak nie ggłód i burczenie w brzuszku?
Faktycznie Majeczka sliczniutka jest.
Wczoraj ciocia mi powiedziala, ze ona tez miala problem zeby jej dzieci zaczely pic mm bo byly tylko na piersi, a dzisiaj kolejna osoba mowi ze jej dziecie nie chce mm bo przez 6 miesiecy tylko na piersi bylo. Tak wiec cos w tym musi byc. Jak jestes ciekawa to kup jedna saszetke i daj Majeczce , a sie przekonasz czy wypije.
Dzisiaj Olek wypil odrobine bez mieszania z moim, a ciocia mi powiedziala, ze mam probowac do skutku bo pewnego dnia sie zapomni i wypije.
Faktycznie Majeczka sliczniutka jest.
Wczoraj ciocia mi powiedziala, ze ona tez miala problem zeby jej dzieci zaczely pic mm bo byly tylko na piersi, a dzisiaj kolejna osoba mowi ze jej dziecie nie chce mm bo przez 6 miesiecy tylko na piersi bylo. Tak wiec cos w tym musi byc. Jak jestes ciekawa to kup jedna saszetke i daj Majeczce , a sie przekonasz czy wypije.
Dzisiaj Olek wypil odrobine bez mieszania z moim, a ciocia mi powiedziala, ze mam probowac do skutku bo pewnego dnia sie zapomni i wypije.
lilonka
Smerfikowa mama

Nowa - a jesteś pewna co do mm? Nie boisz się spadku laktacji? Ja mam czasem dość cyckania - było kilka nocy co budzili się co 2 godziny - ale każde wg siebie, więc dla mnie znaczyło to pobudki co godzinę. A może to skok rozwojowy? Ile trwają takie pobudki?
Agusiaks - no piękną masz modelkę w domku :-)
Załączniki
lilonka mysle, ze to trwa juz z 3 tygodnie. I raczej podanie raz butli w nocy nie zmniejszy mi laktacji, a moze chociaz z 3 godziny by pospal. W dzien tez jak spi i mijaja 2 godz to sie zaczyna wybudzac, wystarczy, ze przystawie go do piersi i spi dalej.
lilonka czesanie przed fociakiem bylo? ;-)pieknosci Twoje kluski, a jakie zadowolone po obiadku. A co im zaserwowalas ?
Ja Olkowi zaczne podawac dynie jak skonczy 5 miesiecy czyli juz niedlugo.
lilonka czesanie przed fociakiem bylo? ;-)pieknosci Twoje kluski, a jakie zadowolone po obiadku. A co im zaserwowalas ?
Ja Olkowi zaczne podawac dynie jak skonczy 5 miesiecy czyli juz niedlugo.
pełna_nadziei83
Fanka BB :)
cudne te wasze dzieciaczki dziewczyny
super w dzieciach jest to że są takie szczęśliwe i nieświadome tego co ich czeka 
wczoraj była taka piękna pogoda a dziś coś kiepska
Agusiaks mój lekarz mi powiedział, że jeśli następny poród chciałabym mieć naturalny to musze około roku odczekać, jeśli zajdę wcześniej to będzie to cc. Powiedział że w czasie ciąży nie ma zagrożenia pęknięcia szwów , jedynie istnieje niebezpieczeństwo podczas porodu. Ja obojętnie kiedy zajdę i czy w ogóle zajdę to będę robić wszystko żeby rodzić przez cc, już się nie zgodzę na sn, za bardzo się boję powtórki powikłań przy porodzie, nie chcę zaserwować kolejnemu mojemu dziecku inkubatora zamiast ramion mamy po porodzie
My się w ogóle nie zabezpieczamy i nie zabezpieczaliśmy, ale też przytulanki sa tak rzadko że dzieci z tego nie będzie haha , no i też nie wiadomo kiedy zacznie się normalna owulacja, na razie @ dostaję co 20 dni, więc to pewnie cykle bezowulacyjne

wczoraj była taka piękna pogoda a dziś coś kiepska

Agusiaks mój lekarz mi powiedział, że jeśli następny poród chciałabym mieć naturalny to musze około roku odczekać, jeśli zajdę wcześniej to będzie to cc. Powiedział że w czasie ciąży nie ma zagrożenia pęknięcia szwów , jedynie istnieje niebezpieczeństwo podczas porodu. Ja obojętnie kiedy zajdę i czy w ogóle zajdę to będę robić wszystko żeby rodzić przez cc, już się nie zgodzę na sn, za bardzo się boję powtórki powikłań przy porodzie, nie chcę zaserwować kolejnemu mojemu dziecku inkubatora zamiast ramion mamy po porodzie

Ostatnia edycja:
pełna_nadziei83
Nowa wiesz jak ja jeszcze robiłam Nataszce, jak nie chciała pić z butli i trzymałam ją przy cycu a ona go cyckała a i tak nic nie leciało
to jak była w półśnie to wyciągałam cycka i podstawiałam butlę w miejsce cyca i ona nieświadoma wypijała,czasami się zorienotowała to kilka razy tak ją wkręcałam aż w końcu wypiła wszystko
nawet teraz czasami tak robię jak mi marudzi i nie chce pić z butli

reklama
pełna_nadziei83
czyli u Ciebie to faktycznie może byc już owulacyjny skoro będzie miał normalną długość, ale u mnie te 20 dni to nigdy tak nie miałam, a teraz już dwa razy
Hope jeśli nas czytasz to napisz co u Ciebie !!! Miałaś transfer mrozaczka?
Ciekawe czy Paulina urodziła??
Hope jeśli nas czytasz to napisz co u Ciebie !!! Miałaś transfer mrozaczka?
Ciekawe czy Paulina urodziła??
Ostatnia edycja:
Podziel się: