reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

reklama
Wyniki tez w poniedzialek....z jednej strony lepiej nie robic bety z wigilie bo jakby sie nie udalo to wigilia z placzem....choc wierze,ze sie uda hehe....
Lilionko licze na ten Nasz wielki maly CUD :-)

Poslucham rad i zaczynam dzisiaj domowe leczenie....

Gnagna - cieszę się, że ja nie jedyna :tak:

Hope - testowanie świątecznie ma swoje wady, ale życzę Ci z całych serduszek, żeby ta betka była najpiękniejszym prezentem w życiu:-) Na invitrowym rozwiązał się worek z wysokimi betkami

Hope, kciuki oczywiście zaciśnięte. Wypróbuj na przeziębienie porady dziewczyn. A je ze swojej strony dodam, że lekarstwem jest leżenie i odpoczynek. No i wypijanie dużej ilości wody czy innych płynów, by wypłukać choróbsko z organizmu.

Lilonka, Gnagna, nie Wy tylko tak pałacie się do pracy. Ja mam podobnie. Ostatnio poszłam i zostałam 6 godzin. MOże ta perspektywa, że mam L-4 i nie musze pracowac, ale chce byc przydatna tak działa. W każdym bądź razie ta chec do pracy świadczy, że jesteśmy w dobrej formie i oby tak dalej :-)

A jesli chodzi o łatwe, przyjemne i śmieszne filmy to ja polecam komedie amerykańskie. Nie trzeba dużo mysleć, często poruszane sa w nich ciekawe wątki ( związki, rodzicielstwo, przyjaźń) i jest dużo śmiechu :-)

Hope ja na watek o iui i tak wpadam, ale mam nadzieje ze od poniedzielku to ty bedziesz tu mieszkancem :-)

Wlasnie tez sie zastanawialam nad fajnymi filmami, ja lubie ten polski z zeszlego roku o swietach "listy do m"

Najlepsze jest to ze ja od 4 tygodni siedze w domu ale w ogole sie nie nudze i nie tesknie za praca, ale emek tez ma wolne do konca lutego wiec byczymy sie razem:-)

N

Ostatnia edycja:
Pelna to leniuch pelna para....masakra ja tak patrze na te Wasze suwaczki a Ty juz w 10tyg....ale ten czas leci....

Na Listach do M byliśmy w kinie ;-)w zeszłym roku. Teraz po nowym roku chcemy pójść na Hobbita.

Evelee - dużo też zależy czy się lubi swoją pracę. Ja w poprzedniej planowałam, że jak tylko zajdę w ciążę, to od razu l4 ;-) co prawda od tego czasu minęły 4,5 roku, praca się zmieniła i sposób myślenia też :-) Wczoraj moje maluchy przez cały dzień były spokojne, ąz się zaczęłam martwić, za to wieczorem Zuzia dała popis kopania. Tatuś się cieszył, bo my łapka cały czas chodziłą:-)

hello,

dzieki za rady "rogalowe" od dzieciątka to juz nie dostane, ale jakas inna okazja moze sie znajdzie:)
Hope oprocz domowych sposobow sa takie tabletki prenatal grip, same naturalne skladniki(w stylu czosnek)dokladnie skladu nie pamietam.
Ja jestem taka nie wyspana tylko czekam na koniec pracy...

reklama
Cześć dziewczynki :-)

Mój mężuś już w pracy więc wieczór zapowiada się znów samotnie :sorry2:

Mówiłyście o pracy.... ja mimo, że jestem na L4 od m-c to 3-4 razy w tygodniu wpadam do pracy na 2-3 godz. pomóc... A to wszystko dlatego, że w moim dziale są obecnie 4 osoby.... ja na L4.... jeden Pan który pracuje w tej firmie od 11 lat musiał na cały grudzień pojechać na turnus rehabilitacyjny z ZUS-u i są 2 nowe osoby, którym niestety muszę pomóc do końca grudnia... :tak: Fakt robię to z przyjemnością, bo lubię być potrzebna, a po drugię lubię swoją pracę :-)

Lilonko ale Ci zazdroszczę kopniaczków :sorry2: mój to jakiś leń i nic nie chcę kopać....:no:

Do góry