reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
taa zwlaszcza Lublin:) na calym swiecie wystarczy wykonac 5 telefonow zeby dodzwonic sie do kazdej wybranej osoby a w Lublinie gora 2?:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Cześć dziewczyny :) jakie plany na weekend ? Ja jeszcze godzinkę w pracy i pędzę do domku- zdążę pewnie coś zjeść i raz dwa na basen z Córeczką muszę biec... a tak strasznie mi się nie chce...- najchętniej poleżałabym sobie ... pod kocykiem :(

hej. ja troche posprzatalam (a troche zagonilam meza) a potem pojechalismy na herbate do tesciow (ostatnia wizyta przed porodem...kolejna to moze dopiero na swieta?). Wracajac dopadla mnie ochota na pierogi wiec wpadlam tuz przed 14 do okolicznej garmazerki:)
a Ty masz jakies zachcianki jedzeniowe?

Jak na razie chyba nie- tzn nie mam napadu ze mam na coś ochotę i koniecznie muszę to zjeść :) Tylko mandarynki mogłabym jeść bez przerwy -poza tym słodkie mnie odrzuciło a jestem zdecydowanie z tych słodkolubnych .... chociaż - chyba jakąś zachciankę mam- kebaba bym zjadła :-p

Ja dziś pracowity dzień zaliczyłam. Posprzatalam mieszkanie, ugotowałam rosół, zrobiłam wafle, teraz kroję na sałatkę warzywną. A i jeszcze byłam u mamy bo mi gar kapusty upiekla [emoji5] Wieczorem podobno sąsiedzi mają wpaść, więc trzeba się jeszcze wyszykowac [emoji6]
Ja zachcianek nie mam jako takich ale od początku odrzucilo mnie od pomidorów surowych i do tej pory mnie trzyma.
Dziewczyny mam pytanie orjentujecie się czy spsk4 organizuje jakieś dni otwarte dla ciężarnych. Bo w grupie marcowek co trochę ktoś pisze że u nich w miejscowosciach jest takie coś.

@czarrownica - nie orientuje sie ale gdybym miala zgadywac to bym powiedziala ze nie organizuja bo ogolnie wszystkie szpitale w L. sa 5 lat za murzynami:) ale na staszica mozna po prostu wieczorkiem podjechac sobie na oddzial i poprosici o oprowadzenie po oddziale. o ile nikt wlasnie nie rodzi to nie robia problemu. moze w spsk4 tez tak mozna?

Czarownica spsk4 ma szkołę rodzenia i w niej oprowadzaja z reszta polecam bo jest naprawdę super. Z drugiej strony szpitale w Lublinie rzeczywiście są sto lat za murzynami. Koleżanka właśnie urodziła w Warszawie i zero nacięć czy pęknięć po prostu rodzić po ludzku!

Czarownica spsk4 ma szkołę rodzenia i w niej oprowadzaja z reszta polecam bo jest naprawdę super. Z drugiej strony szpitale w Lublinie rzeczywiście są sto lat za murzynami. Koleżanka właśnie urodziła w Warszawie i zero nacięć czy pęknięć po prostu rodzić po ludzku!
Słyszałam o szkole rodzenia, ale za daleko mieszkam żeby tyle razy jeździć bo to chyba 10 spotkań, mąż mnie sama nie puści bo zdarza mi się zaslabnac a sam do pracy jeździ i ciężko by było te 60km dojeżdżać. W czwartek jadę na wizytę i na to szkolenie "bezpieczny maluch" I narazie to musi wystarczyć.

reklama
tez bym chciala na szkole rodzenia :( ale niestety jest to w godzinach wieczornych a o tej porze roku jest juz ciemno strasznie.. gdyby to bylo lato to co innego, jasno i cieplo to nawet z brzuszkiem bym spacerowala powoli piechotka a tak to chyba nic z tego :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry