Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i co zrobila.... uciekla od PAwła i przyszla do mnie, a on sie na mnie obrazil ze ja wzielam ......potem sie przyznal ze poczul sie zazdrosny ze ona woli bym ja ją utulila a nie on........
ile sie wczoraj musialam natlumaczyc ze ona go tez bardzo kocha i ze dobry tatus z niego
:-) jak bierzemy ja do lozka do ans to siedzi praktycznie przy mnie chyba ze pawel ma nasz atrybut wladzy
czyli pilota od komputera to wtedy moj mały zdrajca siedzi u tatusia
bo to maly elektryk jest :-) interesuja ja kabelki piloty kalkulatory i telefony:-) w ogole zauwazylam z eona to strasznie przekupna jest

, więc chyba czeka go ciężka przeprawa z nimi :-( Nawet obmyśleliśmy sobie, że trzeba będzie zorganizować spotkanie z obiema mamami i wyjaśnić im, czego oczekujemy po nich. Z racji tego, że teściowa jest na emeryturze, to ona może być pomocna w ciągu dnia (i w nocy, bo Maciek chyba się do niej przeniesie na ten czas), a moja mama może pomóc po poludniu, jak skończy pracę. Poza tym może wziąć tydzień wolnego jak ja wrócę ze szpitala po operacji, bo też będę potrzebowała pomocy (nie będzie mi wolno jeszcze wszystkiego robić), a Maciek będzie musiał już wrócić do firmy.