Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć jestem Kinga. Mam 28 lat. Jednego dorodnego prawie 5 latniego synka w domku i jedno poronienie za sobą. O 2 dzidzie staraliśmy się 2 lata. Miaszka za Rawą Mazowiecką a ogólnie jestem rodowitą Łodzianką.
Hej Jestem Marlena. Mam już 4 latka w domu , mieszkam na Lubelszczyźnie a z zawodu jestem nauczycielką w gimnazjum . O malucha staraliśmy się 3 miesiące.
Cześć wszystkim, jestem Agata. Mieszkam w Szczecinie, gdzie studiuję i pracuję. To moja pierwsza ciąża, ale bardzo się cieszę Życzę wszystkim przyszłym mamom dużo zdrówka. ps. sama jestem urodzona w kwietniu
Hej, mam 29 lat i to moja pierwsza ciąża, nie była całkowicie planowana, ale chyba budzi już pozytywne emocje i co jeszcze...nie mam pojęcia o dzieciach w rodzinie nikt nie ma, raz w życiu dotykałam rocznego maluszka u koleżanki...wiele z tego co wiem pochodzi od Was
Hejka Ja też się przedstawię. Mam na imię Aśka czego nie trudno się domyślić, mam córę 4 lata i choć bardzo pragnęłam kolejnego dzidziusia to kompletnie się go nie spodziewałam teraz, a jest. Choć ciężko mi przywyknąć do tej myśli to naprawdę się cieszę, że znowu przeżyje cud narodzin. Mam 29 lat.
Cześć dziewczyny, mam na imię Weronika, jestem z Warszawy, mam 26 lat i jest to moja pierwsza ciąża-niespodzianka)) Czytam Was już od jakiegoś czasu, ale postanowiłam oficjalnie dołączyć, po badaniach, które miałam właśnie dziś, więc jestem i się witam