reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Puste jajo

Cześć dziewczyny,
Według obliczeń jestem pod koniec 6 tygodnia ciąży i początki 7. Dzisiaj z powodu lekkich krwawień trafiłam na sor. Zrobiono mi badania krwi i ginekologiczne USG. Niestety nie dostałam żadnej informacji na temat moich wyników badań, jakie parametry były badane. Dodam, ze jutro miałam iść zarejestrować ciążę. Temat został całkowicie pominięty. Młoda P. Doktor po zbadaniu stwierdziła, że mam puste jajo płodowe. Oczywiście dodała że może to wynikać z powodu, że jest za wcześnie ale zasiała we mnie ogromną panikę. Niestety na wyjściu nie dostałam zdjęć usg więc czuję się całkowicie sama z tym tematem.

reklama
Cześć dziewczyny,
Według obliczeń jestem pod koniec 6 tygodnia ciąży i początki 7. Dzisiaj z powodu lekkich krwawień trafiłam na sor. Zrobiono mi badania krwi i ginekologiczne USG. Niestety nie dostałam żadnej informacji na temat moich wyników badań, jakie parametry były badane. Dodam, ze jutro miałam iść zarejestrować ciążę. Temat został całkowicie pominięty. Młoda P. Doktor po zbadaniu stwierdziła, że mam puste jajo płodowe. Oczywiście dodała że może to wynikać z powodu, że jest za wcześnie ale zasiała we mnie ogromną panikę. Niestety na wyjściu nie dostałam zdjęć usg więc czuję się całkowicie sama z tym tematem.
Badałaś betę po drodze?
Kiedy miałaś pierwszy pozytywny test?

No generalnie na tym etapie mimo wszystko powinno być więcej, o ile to faktycznie początek 7tc i o ile owulacja się nie przesunęła.

Skoro dziś masz wizytę to weź ze soba wypis ze szpitala i omów go z lekarzem, u którego chciałaś prowadzić ciążę. Tak jak koleżanka napisała u góry owulacja mogła się przesunąć. Poczekaj do wizyty i nie stresuj się na zapas.

Do góry