grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
ja też przytyłam w ciązy bardzo dużo bo 30 kg i sama sobie jestem winna teraz płaczę nas swoim ciałem i nad swoją głupotą. Od porodu minęło 5 miesięcy schudłam już 24 kg ale to wciąż za mało ciało już sie zmienił najgorzej jest z brzuchem rozstępy i obwisła tkanka tłuszczowa
więc planuję jeszcze 15 kg najlepiej 20 żebym wyglądała jak człowiek a nie bambaryła
obiecuję sobie że przy następnym dziecku tyle nie przytyję i duuuuuużo ruchu
więc planuję jeszcze 15 kg najlepiej 20 żebym wyglądała jak człowiek a nie bambaryła obiecuję sobie że przy następnym dziecku tyle nie przytyję i duuuuuużo ruchu
po porodzie zeszlo mi troche, nie wiem ile dokladnie waze ale okolo 80kg przy wzroscie 174. moze nie byloby tak zle gdyby nie ta skora na brzuchu, robie codziennie brzuszki ale chyba nie dam rady sie tego pozbyc:-( w spodniach wygladalabym jakos w miare gdyby nie wylewajacy sie brzuch.. chyba trzeba bedzie pomyslec o jakiejs operacji bo nie moge na siebie patrzec

zawsze byłam pulchnym dzieckiem, w między czasie spotkał mnie mały wypadek na basenie, co spowodowało operację biodra, rok chodzenia o kuli i zwolnienie z w-fu :-( wtedy przytyłam bardzo dużo, nie pamiętam ile ważyłam, ale coś ok 90 kg przy wzroście 176 cm - do podstawówki chodziłam wtedy