reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pytania i obway świeżoupieczonych mamuś

pabla a z jakiego powodu Lenka ma rehabilitacje?tez na to napiecie miesniowe? i napisz prosze czy taka rehabilitacja jest trudna jak juz zaczniecie:szok::-(

reklama
Rudka - u nas po usg p/ciemiączko stiwerdzono lekką asymetrię....nie wiem czym ona sie objawia. W kazdym razie lekarz powiedział że to moze samo minąć ale ja zapisałam sie prywatnie na rehabilitacje. Mam poleconą babkę, przez godzinę pokazuje co i jak a potem ćwiczymy w domku. Mamy wizytę w poniedziałek więc dam znać co i jak. A Ty sie nie zamartwiaj!!! Problem z napięciem mięśniowym ma podobno ponad 50% dzieci i jest to normalne, jak jest niewielkie to podobno z wiekiem samo przechodzi a jak większe to trzeba poćwiczyć i przechodzi. Naprawdę sie nie martw!!!

dziewczyny mam pytanie,mojej kolezance dziecko naderwało sutek i nie wie co ma z tym robic,ktoras niedawno pisala ze ma to samo...co robic w takiej sytuacji?????

Rudka mi sie wydaje ze tylko smarowac bepanthenem , swoim mlekiem i w miare mozliwosci oszczedzac zraniony sutek:tak:
Ja juz dostalam drugi raz @ nie wiem jak to mozliwe przy takim intensywnym karmieniu piersia ,ale najwazniejsze ze nic nie boli :tak:

Andula ja tez karmie w nocy ale juz mniej,bo radek przebudza sie 22-23 a potem przesypia do 4-5tej,wiec moze i u mnie pojawi sie @@ i nie bedzie bolec,oby:tak::szok:

na naderwana brodawkę to chyba najlepsze nakładki
współczuję bólu ale coś czuję, że i ja będę musiała się zaopatrzyć w te cuda bo Tymek czasem zaciśnie dziąsełka, aż zapiszczę
a co będzie jak pojawi się ząbek:szok:

Dziewczyny czy Wasze dzieci spia na poduszkach??Ja od urodzenia kladlam Miska tylko na materacu ,ale teraz odkad spi ze mna mysle ze przyzwyczail sie do poduszki i zastanawiam sie czy nie dac mu jej do lozeczka:tak:

Maksiu śpi na poduszce ona jest taka dosyć płaska,prawie jak by jej nie było,ale śpi na niej prawie od samego początku.Zresztą on nie znosi tak na płasko całkowicie zaraz się denerwuje bardzo

reklama
Dołączam do pytania, bo w świątecznych porzadkach znalazłam właśnie pościel kupioną przed urodzeniem Florki, z której w ogóle nie korzysta: śpi bez poduszki i pod kocykiem, a może czas to zmienić?;-)

Do góry