reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

hej dziewczyny - juz ta noc lepiej - budził sie tylko co 1,5 - 2 godziny - a więc się nawet wyspałąm.
DAwałam mu czopki na ząbkowanie - ale sama nie wiem - albo mój Mirek jest taki wrażliwiec albo nie działały na niego.
Ale oba ząbki juz są na wierzchu :D :D :D i teraz mocno gryzie mnie w palec - na szczęście cycki mi oszczędza :p
teraz sobie grzecznie śpi ;D ;D

reklama
gosiek - to fajnie! Ja dzis w nocy intensywnie o Tobie myslalam, bo nasza Ala budzila sie co 1 h i trzeba bylo ze smokiem latac. Wymeczylam sie jak cholera i nie wyobrazam sobie, zeby tyle razy dziecko w nocy karmic. Nie wiem co malutkiej bylo. :( Jadla o 21 z minutami i zawsze potem budzi sie na dobre az po 8, a tu przed 1 w nocy podniosla wielki ryk i nie pomoglo zadne lulanie, zadne smoczki, tylko trzeba bylo dac mleczko. Zeby bylo smieszniej rano obudzila sie po 7 i to tez z placzem, a zawsze sobie ladnie gaworzy i oglada lampe i sufit... Mam nadzieje, ze to sie juz nie powtorzy :(

a+t moja też rano budzi się w super humorze. Jest taka kochaniutak wtedy, niestety taka sielanka trwa max 2 godziny
Gosiek ale fajnie się masz, my jeszcze nie mamy ząbalów

reklama
Do góry