Hej mam pytanie jestem po 3 poronieniach i lekarka od pozytywniej bety i testu przy kolejnej ciąży kazała brać Utrogestan i Neoparin czy któraś też tak miała ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robiłsś jakieś badania?Hej mam pytanie jestem po 3 poronieniach i lekarka od pozytywniej bety i testu przy kolejnej ciąży kazała brać Utrogestan i Neoparin czy któraś też tak miała ?
Wiele kobiet ma taki zestaw leków ale jak koleżanki wyżej napisały, leki powinny być przepisane z jakiegoś powodu a żeby go poznać należy wykonać badania.Hej mam pytanie jestem po 3 poronieniach i lekarka od pozytywniej bety i testu przy kolejnej ciąży kazała brać Utrogestan i Neoparin czy któraś też tak miała ?
Ale to trzeba zrobić badania i odpowiednio dobrać leki, a nie strzelać w ciemno.
Badalas progesteron i krzepliwosc?
Hematolog i ginekolog to zalecili dlatego pytam czy któraś była w podobnej sytuacjiHej mam pytanie jestem po 3 poronieniach i lekarka od pozytywniej bety i testu przy kolejnej ciąży kazała brać Utrogestan i Neoparin czy któraś też tak miała ?
A zalecili po badaniach czy w ciemno?Hematolog i ginekolog to zalecili dlatego pytam czy któraś była w podobnej sytuacji
Krzepnięcie krwi robiłam napewno a resztę badań ginekolog w szpitaluA zalecili po badaniach czy w ciemno?
Tzn jakie te badania?Krzepnięcie krwi robiłam napewno a resztę badań ginekolog w szpitalu
Ja jestem po 2 poronieniach, choć wcześniej bez problemu zaszłam w ciążę.Hej mam pytanie jestem po 3 poronieniach i lekarka od pozytywniej bety i testu przy kolejnej ciąży kazała brać Utrogestan i Neoparin czy któraś też tak miała ?
Ja po poronieniu i ciąży biochemicznej dostałam zalecenie brania progesteronu przez pierwsze tygodnie (już nie pamiętam ile) oraz acard i neoparin. Badań nie robiłam żadnych, to było wg lekarki zapobiegawczo. Nie wiem czy te leki miały wpływ, bo lekarka mówiła, że te 2 poronienia to dwa różne pechy, ale z tej ciąży mam synka. Leki brałam od wizyty od ok 8 tygodnia ciąży.Hej mam pytanie jestem po 3 poronieniach i lekarka od pozytywniej bety i testu przy kolejnej ciąży kazała brać Utrogestan i Neoparin czy któraś też tak miała ?