bejbionboard
Początkująca w BB
Prezerwatywa i stosunek przerywany. Nie jesteś w ciąży.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powinnaś przestać schizować. Nie jesteś w ciąży.dalej nie mam miesiaczki i zastanawiam sie czy powinnam jutro powtorzyc test, co uwazacie?
Uważam, że skoro uprawiasz seks to powinnaś wiedzieć co z czym się wiąże.dalej nie mam miesiaczki i zastanawiam sie czy powinnam jutro powtorzyc test, co uwazacie?
juz od 3 dni biore gorace kapiele i siedze z termoforemWeź gorącą kąpiel
nie kazdy moze brac antykoncepcje, niestetyUważam, że skoro uprawiasz seks to powinnaś wiedzieć co z czym się wiąże.
Więc tak, są dwie opcje albo jesteś troll albo jesteś troll bo kto normalny takie pytania zadaje? Nikt.
Uprawiasz seks to idź po antykoncepcję a nie później lament.
Świetniejuz od 3 dni biore gorace kapiele i siedze z termoforem![]()
No to się nie uprawia seksu, żeby później postronne osoby czytały takie bzdury.nie kazdy moze brac antykoncepcje, niestety
Seks także jest potrzebą. Chciałam sie zapytać o zdanie bardziej doświadczonych kobiet w tym temacie, bo sama wspolzyje od niedawna, nie mam doświadczenia.No to się nie uprawia seksu, żeby później postronne osoby czytały takie bzdury.
Brzmisz jak troll, dosłownie.Seks także jest potrzebą. Chciałam sie zapytać o zdanie bardziej doświadczonych kobiet w tym temacie, bo sama wspolzyje od niedawna, nie mam doświadczenia.