reklama

Pytanie o ciążę

Seks także jest potrzebą. Chciałam sie zapytać o zdanie bardziej doświadczonych kobiet w tym temacie, bo sama wspolzyje od niedawna, nie mam doświadczenia.
no to Ci napisałyśmy. Nie ma szans na ciążę z podwójnym zabezpieczeniem. Widocznie cykl Ci się przesunął przez stres czy coś. Jak byś nie współżyła to pewnie byś nawet nie zauważyła. Test w terminie miesiączki też był by pozytywny. Poczytaj kiedy jest owulacja ja wygląda cykl. Jakie są dostępne zabezpieczenia i ile procent dają ciąże. A potem współżyj

reklama
no to Ci napisałyśmy. Nie ma szans na ciążę z podwójnym zabezpieczeniem. Widocznie cykl Ci się przesunął przez stres czy coś. Jak byś nie współżyła to pewnie byś nawet nie zauważyła. Test w terminie miesiączki też był by pozytywny. Poczytaj kiedy jest owulacja ja wygląda cykl. Jakie są dostępne zabezpieczenia i ile procent dają ciąże. A potem współżyj
Dziekuję bardzo za odpowiedzi, bardzo to doceniam. Mam nadzieje, że to jakies zawirowanie. Moje pytania mogą być dla was głupie, bo jesteście bardziej doświadczone ale bardzo mi zależalo na odpowiedzi od kogos kto sie bardziej zna 😇

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry