reklama

Pytanie

reklama
Nie musi przychodzić co do dnia .. przyczyn może być wiele, np. Taka że wmówiłaś sobie ciąże.. stresujesz się i ciagle o tym myślisz.. może być tak że wmówiłaś twojemu organizmowi że jest w ciąży i oto brak okresu. 🤷‍♀️
A jeśli pójdę w 9 tyg po stosunku do giną i na bete to mogę być spokojna ?? Wiem straszne głupie pytania zadaję ale wolę dopytać

Oki dzieki za odpowiedzi 😊Niby 7 tyg po stosunku na usg coś powinno widac ale różnie to może bywa nie wiem od sprzętu zależy od ginekologa ... skoro mi się spoznia a ciazy chyba nie ma to może luteine przepisze... no chyba że teraz poide po tym 9 tyg i zobaczy coś..
Jeżu, potem sobie będziesz wmawiać, żw nie zobaczy bo sprzęt. Sprzęt to gra rolę, jak jesteś w 5 tygodniu ciążg czyli jakieś 3 tygodnie po stosunku.
W 9 tygodniu ciąży, czyli 7 tygodni po stosunku, to na każdym sprzęcie będzie ciążę widać, a ginekolog musiałby być ślepy, żeby jej nie zobaczyć.

Przestań sobie wmawiać bzdury, nie jesteś w ciąży i ujemna beta i testy ciążowe już to potwierdziły. Nie da się mieć ujemnej bety i być w ciąży. Kobiety, które piszą takie brednie na forach, najczęściej nie uczyły się biologii, albo nie wiedzą jak działa cykl i zapłodnienie.

reklama
Pewnie ma cie rację, a ja się nakręcam jak nie wiem co , a może się skończy na tym ze gin nic nie zobaczy , bo jakby miał zobaczyc to w 7 tyg po stosinku już by zobaczył jak turaj wyzej napisane i przepisze luteinie i wróci okres

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry