reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

raport medyczny- czyli nasze pociechy u lekarza

my idziemy 6w1 i mieliśmy 3 szczepienia, następne będzie po roku, to WZW było w skojarzonej :tak:
jak idzie się 5w1 to chyba przed ukończeniem roku są 4 szczepienia.

reklama
jak się szczepi 6w1 to tego szczepienia na WZW B między 6-7 miesiącem nie ma. A jak szczepi się 5w1 to jest my idziemy teraz w poniedziałek na to szczepienie. I jest to tylko na WZW B, kolejne szczepienie jest na rok (odra, świnka, różyczka).

Maja mi się przeziębiła :hmm: od rana kichała, a wieczorem katar z noska jej ciurkiem leciał dosłownie.. ciekawa jestem, czy prześpi całą noc, czy ją będzie męczyć. W ruch poszła maść majerankowa i gęsi smalec, ale jak się jutro nie polepszy to chyba czeka nas pani doktor...

my dziś na wizycie kontrolnej byliśmy, chodziło mi głównie o witaminkę D, mała ma małe ciemiączko i Pani doktor kazała podawać tylko vibovit co drugi dzień - a to też dlatego, że słabo przyrasta na wadze, więc witaminki ponoć się przydadzą.
No i powiedziała też żeby spróbować dawać młodej bardziej dorosłe zupki - oczywiście mnie doprawione. no i chyba tak zrobię :tak:

Jasiula zdrowieje ale czeka nas CUM za dwa tygodnie. Nie wiem jak ja przezyje to a on to w ogole...
Michas za to ma angine a ja pojutrze do pracy. Rok ponad nie chorowal..

Rondzia - to ta pogoda teraz... mój starszak ledwo tydzień jest zdrowy a już znowu nosem pociąga :-(

Zdrówka wszystkim chorowitkom!

reklama
kurde - ten vibovit jest od drugiego roku życia :eek: ponoć nie ma dla mniejszych dzieciaków - Celinko, to prawda?? to chyba nie powinnam dawać tego małej, no nie? kurde, kurde to po co mi lekarka kazała to kupować :eek::eek: a może dawac jakieś inne witaminki, polecacie coś?
a jakie zdanie macie na temat podawania tranu?

my też życzymy dużo zdróweczka!!

Do góry