• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Relacje z wizyt majówek.

reklama
Hej ja dzis mialam wizyte, wszystko dobrze, maluszek idzie rowno terminem OM i USG, czyli dzis 10t i 6d. Termin 7.05. Ma dwie raczki, dwie nozki, serduszko bije ;)
Moj polip sie zmniejszyl, mam nadzieje, ze bede miala coraz mniej z nim klopotow.
Za tydzien 23.10 mam prenatalne oby tam wszystko bylo dobrze.

Witajcie dziewczyny :) jestem tu nowa to jest moja pierwsza ciąża w sumie druga.
Pierwsza poroniłam samoistnie.
Jestem w 9 tygodniu termin mam według usg 21maj 2019! Byłam na wizycie u ginekologa w czwartek :) wszystko jest w porządku słyszałam jak serce bije.. ale ja cały czas mam negatywne myśli boje się czuje się dobrze ogólnie czasami mi nie dobrze.. a wy jak się czujecie ?:) przesyłam usg z czwartku to był 8tydz3dzien;)

Załączniki

• EDE8CC21-2CAB-400D-B322-C08C29EE778D.jpeg
    EDE8CC21-2CAB-400D-B322-C08C29EE778D.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 137
Witaj @Marta94 rozgosc się u nas. Życzę nudnych miesięcy ciazy; )
Jesteśmy podobne terminem bo ja 27 maj ;) ja czuję się kiepsko.
Witaj.. ja czuje się różnie.. jeden dzień lepiej drugi gorzej często śpię ale nie wymiotuje czasam jest mi nie dobrze ale nic mi się nie chce nachetniej bym nic nie robiła.. ale boje się cały czas ze coś się stanie cały czas mam ten lek...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry