Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Misie z gąbki też można prać w pralce w 60 stopniach.Nie polecam popularnych gąbek do kąpieli, są mało higieniczne, lepsze są leżaczki (taki wyprofilowany drut z naciągniętą szmatką. brzmi nieciekawie, ale jest bardzo wygodne i można codziennie wyprać dzięki czemu nie magazynują się bakterie)
Ja używam tylko płynu do mycia całego ciała i włosków johnsona , w pierwszym miesiącu używałam też oliwki
Takie ponczo, to bardzo dobra rzecz. Mi się przydało dwa lata temu - rodziłam w listopadzie. Wtedy rzeczywiście długo była śliczna pogoda. Może i tym razem październik będzie ciepły.gosia ja też zastanawiałam się co na jesień, kurtki jakiejś olbrzymiej nie kupię bo nie warto, więc pewnie pochodzę w jesiennej bez zapinania a do tego większy szal i chcę kupić sobie ponczo takie polarowe, pod to można założyć golf i później też można je nosić :-)

.
.No,a za 2tygodnie jade do Polski to zaczne sobie kupowac wozek,lozeczko itd......
Juz sie nie moge doczekac!