reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Jakie sliczne ubranka:-) Ja narazie wstrzymuje sie przed większymi zakupami-muszę najpierw wiedziec czy to chłopczyk czy dziewczynka. Nie mam kopletnie zadnego przeczucia...a na usg musze jeszcze sobie poczekać. Moja gin powiedziała,ze zrobimy w 20-23tc. To jeszcze strasznie dlugo...

reklama
Sliczne te ubranka, ja też z wiekszymi zakupami czekam aż poznam płeć,

Minisia widze ze jak narazie to w dwie takie postrzelone jesteśmy z tymi zakupami:laugh2:
Czapunia sliczniutka.
ps mi nic na tym linku nie wychodzi:-(

To chyba to o czym myślałam tam sa fajne body z napisami po 23,00zł myślalam o tych z napisami MADE IN TATA, itp.takie fajne mi się wydawaja ale drogie jak na body:baffled:

No właśnie!! ta cena!!!:szok: nie kupie raczej ale takie słodkie!! chybaże na lato kupie wiekszy rozmiar żeby było widać napis bo w nim cały urok a teraz jak kupie na maluszka to zaden efekt pod śpiochami:no:

reklama
Dzieki za rady Dziewczyny co do cieplejszej wersji na pazdziernik. Mama co chwile mi mowi, ze pewnie i tak bedzie mi wciaz cieplo (oby nie spadl snieg, co zdarza sie o tez porze na Mazurach :)) Co do ubranek dla Dzidziusia to podchodze do tego sceptycznie. Raczej babcie sa bardziej nakrecone i co chwile dostaje cos na Moje Baby, choc dopiero w lipcu dowiem sie, czy chlopiec czy dziewczynka...W kazdym razie musze kupic nowe lozeczko, bo po mojej starszej corci nie nadawalo sie juz kompletnie (czy Wasze strasze pociechy tez tak zmasakrowaly swoje lozka?). Wybor dla Nas oczywisty: drewniane ze szczebelkami. Wozek mamy nowy, skladany, dosc lekki, poreczny, a do niego w zestawie bylo nosidelko i podstawka do samochodu, w ktora mocuje sie nosidelko (ekstra).
Ogolnie zakupy robimy z moja mama, ktora co chwile pakuje cos do wozka :) Ostatnio kupila mi smoczek, ktory mierzy temperature (tyle , ze w farenhaitach, bo jestesmy w Stanach), cudny!!!! I mimo, ze mam pelno ciuszkow po Julce na Maluszka, uwazam, ze powinnien miec cos nowego. I tak moja wyprawka rosnie, rosnie i rosnie... :) Pozdrowienia
PS. Mam juz zapas wkladek laktacyjnych, ktore moim zdaniem sa niezdebne!!!!

Do góry