reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Super zakupy dziewczyny... Ja to narazie mam od siostry ze 3 reklamówy ubranek po siostrzeńcach a z nowymi to poczekam tak do lipca sierpnia jak juz bede wiedziała czy cghłopiec czy dziewuszka... Co do łóżeczek o ja tez od mojej siostry bede miałajedno drewniane(z kompletem pościeli chyba ) i drugi tzw. kojec (na biegunach z moskitierą ichyba ma jeszcze przewijak) , dodoatkowo jeszce foltelik samochodowy dla malucha ze spiworkiem nio i takie nosidełko dla dzidziusia. Moja siostra nie planuje juz dzieći wiec sporo bede miała od niej a reszte dokupie...
u nas w rodzince tez sobie nawzajem przekazujemy:tak:
śliczniutka ta pościel. Normalnie wymiękam. Kup kup a ja z zazdrosci pękne:crazy::-D (żarcik)
a co myslicie na temat ubran ciazowych? Co macie, a czego jeszcze Wam brakuje?
Mam tez pytanie: Czy warto kupic ciepla kurtke czy wystarczy tylko "dzinsowka"? Mysle juz o pazdzierniku.
Myśle jak Mirabelka
minisia normalnie super...
Dziewczyny ja mam taka mała propozycje : niewiem jaki wózio mam kupić dla bobasa. Proponuje żebysmy utworzyli specjalny watek z wózkami i tam wklejały linki ??? Co Wy na to ???
Mysle ze to dobry pomysł. Bo jednak wózki i łóżeczka to temty rzeka. I wrazie czego bedzie można późneij połączyć te watki:tak:. Takie moje zdanie;-)
gosia ja też zastanawiałam się co na jesień, kurtki jakiejś olbrzymiej nie kupię bo nie warto, więc pewnie pochodzę w jesiennej bez zapinania a do tego większy szal i chcę kupić sobie ponczo takie polarowe, pod to można założyć golf i później też można je nosić :-)
Bardzo dobry pomysł:-)

reklama
To moje nastepne zakupy
zdjcie007an1.jpg
zdjcie008wp2.jpg

reklama
Do góry