reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Do szpitala to najlepiej koszula. nie polecam takich z rozporkami na piersi , bo cycki przez te rozporki wypadają. lepsze są takie w typie ''polo''. Nie polecam popularnych gąbek do kąpieli, są mało higieniczne, lepsze są leżaczki (taki wyprofilowany drut z naciągniętą szmatką. brzmi nieciekawie, ale jest bardzo wygodne i można codziennie wyprać dzięki czemu nie magazynują się bakterie),. jeśli chodzi o kosmetyki to im mniej tym lepiej i jednej firmy. Ja używam tylko płynu do mycia całego ciała i włosków johnsona , w pierwszym miesiącu używałam też oliwki. Do pielęgnacji pupy tylko linomag, to moje zdanie oczywiście. Dobry jest sudokrem, ale trudno go wymyć .A jeśli chodzi o ubranka to za pierwszym razem kuoiłam dużo ,a potem jeszcze wszyscy przynosili, i w efekcie nie wszystko nawet użyłam.Drugim razem byłam mądrzejsza ipoprosiłam o prezęty wcześniej.wszyscy pytali czego ni jeszcze brakuje i wszystko bardzo nam się przydało. warto to uzgodnić chociaż z najbliższymi.:-)

dziewczyny śliczne ciuszki pokupowałyście
dorota ja też się skusiłam na body z Biedrony, rozmiar 62 białe i zielone, chyba jeszcze kupię 68 tak jak Ty
minisia pościel cudna, u mnie tylko nie sprawdziłby się baldachim, mam dwa koty więc więcej sprzątania, kłaczki wszędzie wchodzą mimo wyczesywania
wiecie co, byłam zdecydowana na łóżeczko drewniane, nawet model wybraliśmy, ale teraz po postach dziewczyn o tych turystycznych mam mętlik w głowie i nie wiem które lepsze. Drewniane wg mnie lepiej wygląda ale materiałowe bardziej funkcjonalne? dobrze że jeszcze trochę czasu na namysły

a co myslicie na temat ubran ciazowych? Co macie, a czego jeszcze Wam brakuje?
Mam tez pytanie: Czy warto kupic ciepla kurtke czy wystarczy tylko "dzinsowka"? Mysle juz o pazdzierniku.

minisia normalnie super...
Dziewczyny ja mam taka mała propozycje : niewiem jaki wózio mam kupić dla bobasa. Proponuje żebysmy utworzyli specjalny watek z wózkami i tam wklejały linki ??? Co Wy na to ???

gosia ja też zastanawiałam się co na jesień, kurtki jakiejś olbrzymiej nie kupię bo nie warto, więc pewnie pochodzę w jesiennej bez zapinania a do tego większy szal i chcę kupić sobie ponczo takie polarowe, pod to można założyć golf i później też można je nosić :-)

reklama
gosia ja rodziłam w grudniu i do tego czasu chodziłam w takim grubszym polaże mojego męza - w zupełności wystarczył:tak:

co do wątku wózkowo, łóżeczkowego to chyba ten wątek jest od tego?
zresztą róbcie jak Wam wygodnie najwyżej z czasem je połącze w jeden:tak:

Do góry