reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Kaka82 fajny zestawik i wydaje mi się, że nie drogi.:tak:
A ja do wyprawki dokupię jeszcze taką gąbkę którą wkłada się do wanienki w czasie kąpieli. Super sprawa, dzidzia sie nie usuwa, a my mamy wolne ręce. moja siostra ma dwie córcie i obydwie tak kapała i była bardzo zadowolona.

dsc00095jy2.jpg

No no, ja też mam sporo ciuszków, ale pewnie sporo też kupię, bo strasznie lubię kupować ubranka dziecięce

No i zliczyłam wszystko co mam:

13 cieńkich pajacyków, 3 grube pajacyki, 2 kombinezony (duzy i mały), 10 bodziaków z krótkim rękawkiem, 10 kaftaników z długim rękawkiem, 3 pary spodni, 2 dresy, 1 letnia sukienka, 4 czapeczki (3 małe i cieńkie, jedna większa zimowa).

Za dużo to chyba nie będę musiała na razie kupować:)

reklama
Wszystko to dostałam od siostry i koleżanki z pracy. Nawet nie wiedziałam, ze tyle sie tego nazbierało - chomikuję to od kilku lat. Miło by było jednak kupić coś nowego...

Do góry