reklama
Ja właśnie zaszalałam i wydałam co nieco w sumie 120 zł na: 2 pary bodziaków 56, 2 pary śipochów 56, 4 pary bodziaków 62 i 4 pary śpiochów 62. Wychodzi po 10 zł za sztukę wiec chyba nie drogo. I wstępna wyprawka już jest
ppatqa
Październikowe mamy'08
Ja oglądam ale jeszcze boje się kupić.
Dla moich rodziców będzie to piersze, niestety jestem jedynaczką, ale nie mam tego za złe rodzicom po tym co przeszli starając się. A tęście mają już 5 letniego wnuka, zreszą naszego chrześniaka. Wczoraj przyszedł teleskop z allegro dla niego na piąte urodzinki taki zabawkowy, bo marudził o 2 rzeczach: bębenku i lunecie.
Dla moich rodziców będzie to piersze, niestety jestem jedynaczką, ale nie mam tego za złe rodzicom po tym co przeszli starając się. A tęście mają już 5 letniego wnuka, zreszą naszego chrześniaka. Wczoraj przyszedł teleskop z allegro dla niego na piąte urodzinki taki zabawkowy, bo marudził o 2 rzeczach: bębenku i lunecie.
ŚLICZNE BODY (62) - EWA (344610205) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNE BODY (62) - EWA (DINUŚ) (341873351) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNE ŚPIOSZKI (62) - EWA (341499148) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNE ŚPIOSZKI (56) - EWA (340484546) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNE BODY ROZPINANE KOPERTOWO (56) - EWA (340164162) - Aukcje internetowe Allegro
Dostałam trochę funduszy od rodziców dla dziecka i prawie całe wydałam na lekarza, badania, cisnieniomierz i inne rzeczy dla siebie. Miałam poczucie winy i trochę poszlałam
ŚLICZNE BODY (62) - EWA (DINUŚ) (341873351) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNE ŚPIOSZKI (62) - EWA (341499148) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNE ŚPIOSZKI (56) - EWA (340484546) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNE BODY ROZPINANE KOPERTOWO (56) - EWA (340164162) - Aukcje internetowe Allegro
Dostałam trochę funduszy od rodziców dla dziecka i prawie całe wydałam na lekarza, badania, cisnieniomierz i inne rzeczy dla siebie. Miałam poczucie winy i trochę poszlałam
Kaka słodkie
normalnie ale mi ochoty narobiłaś. Ale ja "mam " tyle ciuchów ze nawet nie wiem czy moje beby to wynosi
Ale takie body kopertowe musze napewno zakupić rewelacyjna sprawa jak trza szybko małego krzykacza ubrać
I ciesze sie ze sie odważyłaś na takie zakupki.

I ciesze sie ze sie odważyłaś na takie zakupki.
reklama
Do tej pory było dobrze z nami i tak będzie do końca![]()
Aż miło mi to przeczytać. Mam pomysł zrób sobie taki transparent w domku i jak najdą Cię głupie myśli przeczytaj to sobie

Podziel się: