reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Ostatnia edycja:
Aja dostałam od znajomych prawie nowy wozek nosidełko takie i do wozka i jako fotelik do samochodu a teraz moj M kończy robić KOŁYSKĘ -- zawsze mi się podobało takie maleństwo w kołysce aże mam w domustolarza to mam i kołyskę... Już nie mogę się doczekać....

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

a ja mam takie troszke glupie moze pytanie. probuje kupic mojemu synkowi ubranka, ale kompletnie nie wiem ile. wiem, ze dzieci bardzo szybko rosna, ale szybko moze znaczyc wiele. czy bardziej doswiadczone mamusie moglyby mi pomoc okresli ilosc?np. ile potrzeba takich ubranek na 56?na jaki czas?bo ja sie wogole na tym nie znam, a wolalabym nie przesadzic:)

Majeczka super okazja:)
Dorotka bardzo fajne łóżeczko:)
Blond_20 mi poradzono kupować niewiele tych małych rozmiarów. Ja sama mam tylko 2 śpiochy 56 i 4 romiar 62. Fakt, ze mam kikla mniejszych ciuszków po dzieciach siostry. Mamy szczęscie żyć w takich czasach, ze z zakupami nie ma problemu i jakby co można zawsze dokupić;-)

jak dobrze ze jest allegro:)a co do ilosci to mnie przeraza ta ilosc dla dziecka na 3 dni do szpitala.dlatego zastanawiam sie co bedzie pozniej:)chyba lepiej miec troszke wiecej 62...lepiej troche za duze niz za male nie?ja sie tu madrze a wlasciwie to sama nie wiem:)

reklama
Do góry