reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Widze,ze dziewczyny tez juz macie duzo rzeczy kupionych:-)Ja co pojde na miasto nie moge sie opanowac.Duzo rzeczy w pOlsce po kolezanki dziecku dostalam i prezenciki od rodzinki.Teraz musze podokupowac dla siebie do szpitala i dla dziecka przybory,bo ciuszkow juz dosc duzo;-)

reklama
Chciałam się Wam pochwalić moim nowym zakupem(w drodze):tak:dla Maluszka:-D
Na allegro wyhaczyłam:-D:-D:-D Karuzelkę-same zobaczcie.
KARUZELA FISHER-PRICE+PILOT+ PROJEKTOR-wyprzedaż (391127356) - Aukcje internetowe Allegro
Naprawde cudna!!!! U nas niestety nie pojawi sie karuzelka nad lozeczkiem (Jula miala z Kubusia Puchatka), bo wiem, ze moja Starsza bedzie zabierac co chwila te zabawki, a tak zeby cztery "kolki" wisialy, to tez niefajnie :-D Obawiam sie, ze Julka bedzie zazdrosna o to mlodsze...:-p

A może jakaś lalka odciągnie jej uwagę Gosiu.
Ja wiem jak to jest u mojej rodzonej siostry - synek ma 4 latka a mała prawie 1,5 roczku.
Skubaniec braciszek był tak zazdrosny, że zabierał zabawki - to moje, to moje.

Witajcie

Widzę, że same cuda kupujecie dla maluszków :-) i bardzo dobrze dzieci też tego potrzebują.
Ciuszki przesłodziutkie, pozostałe rzeczy też są kochane.
Ja aż tak bardzo z ciuszkami nie będę szalała. Kupię kilka nowych rzeczy uniwersalnych do szpitala i na wyjście a jak urodzę to dostanę za rozsądną cenę extra ciuszki od koleżanki i to w zależności co urodzę. Jak na razie nie wiem i nie chcę wiedzieć co mam pod serduszkiem :-) Choć przeczuwam, że jest tam mały Maciuś

Macie rację, że ten czas leci jak szalony - już z górki dla mnie równe dziś 3 miesiące zostały i chyba zaczynam się bać. Termin mam na 4 października, ale można urodzić też już od 38 tygodnia (podobno wtedy uważa się już ciążę za prawidłowo donoszoną).

Sylwuś to faktycznie masz 3 miesiące.
Ale fajnie - szybko zleci ten czas.
Ja też mam sporo ciuszków dostać od siostry, więc nie szaleję tak na maxa.
Ale jak się wchodzi do sklepu, to oczy same się śmieją do tych słodziutkich ubranek.

Antuanettaką karuzele dostalam na dzień matki, super się prezentuje, m nie mógl wytrzymać i złozył, a potem nie umielismy jej schować do kartonu. kupilismy na alegro, a ja ja potem widziałam w sklepie o 100 droższą
ppatqa i fajna jest?JA widziałam aby wersje demotej karuzeli na stronce producenta, a tak u nas w sklepach nigdzie nie widziałam takich:cool2:Wszedzie chicco a mi sie one nie podobały. My czekamy aż przyjdzie.

Antuanetmajeczka my mamy ta z misiami wyglada super i fajnie wykonczone, ale naprawde duże, ja myslałam ze mniejsze

ja się rozglądam za jakąś fajną matą edukacyjną, patrzę na allegro i już dwie ciekawe widziałam, ale nie może być zbyt chaotyczna.

reklama
MAJECZKO super karuzela kupuj kupuj :-)

SYLWCIA zrozumialam ze nie chcesz znac plci maluszka ????? ty chyba pierwswza u nas nie chcesz wiedziec kogo nosisz pod sercem :-)Ja cie podziwiam hihih

Do góry