Widze,ze dziewczyny tez juz macie duzo rzeczy kupionych:-)Ja co pojde na miasto nie moge sie opanowac.Duzo rzeczy w pOlsce po kolezanki dziecku dostalam i prezenciki od rodzinki.Teraz musze podokupowac dla siebie do szpitala i dla dziecka przybory,bo ciuszkow juz dosc duzo;-)
reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Chciałam się Wam pochwalić moim nowym zakupem(w drodze)
dla Maluszka
Na allegro wyhaczyłam

Karuzelkę-same zobaczcie.
KARUZELA FISHER-PRICE+PILOT+ PROJEKTOR-wyprzedaż (391127356) - Aukcje internetowe Allegro

Na allegro wyhaczyłam

KARUZELA FISHER-PRICE+PILOT+ PROJEKTOR-wyprzedaż (391127356) - Aukcje internetowe Allegro
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Naprawde cudna!!!! U nas niestety nie pojawi sie karuzelka nad lozeczkiem (Jula miala z Kubusia Puchatka), bo wiem, ze moja Starsza bedzie zabierac co chwila te zabawki, a tak zeby cztery "kolki" wisialy, to tez niefajnieChciałam się Wam pochwalić moim nowym zakupem(w drodze)dla Maluszka
Na allegro wyhaczyłamKaruzelkę-same zobaczcie.

magdziunia
Październikowa Mama'08
A może jakaś lalka odciągnie jej uwagę Gosiu.
Ja wiem jak to jest u mojej rodzonej siostry - synek ma 4 latka a mała prawie 1,5 roczku.
Skubaniec braciszek był tak zazdrosny, że zabierał zabawki - to moje, to moje.
Ja wiem jak to jest u mojej rodzonej siostry - synek ma 4 latka a mała prawie 1,5 roczku.
Skubaniec braciszek był tak zazdrosny, że zabierał zabawki - to moje, to moje.
Witajcie
Widzę, że same cuda kupujecie dla maluszków :-) i bardzo dobrze dzieci też tego potrzebują.
Ciuszki przesłodziutkie, pozostałe rzeczy też są kochane.
Ja aż tak bardzo z ciuszkami nie będę szalała. Kupię kilka nowych rzeczy uniwersalnych do szpitala i na wyjście a jak urodzę to dostanę za rozsądną cenę extra ciuszki od koleżanki i to w zależności co urodzę. Jak na razie nie wiem i nie chcę wiedzieć co mam pod serduszkiem :-) Choć przeczuwam, że jest tam mały Maciuś
Macie rację, że ten czas leci jak szalony - już z górki dla mnie równe dziś 3 miesiące zostały i chyba zaczynam się bać. Termin mam na 4 października, ale można urodzić też już od 38 tygodnia (podobno wtedy uważa się już ciążę za prawidłowo donoszoną).
Widzę, że same cuda kupujecie dla maluszków :-) i bardzo dobrze dzieci też tego potrzebują.
Ciuszki przesłodziutkie, pozostałe rzeczy też są kochane.
Ja aż tak bardzo z ciuszkami nie będę szalała. Kupię kilka nowych rzeczy uniwersalnych do szpitala i na wyjście a jak urodzę to dostanę za rozsądną cenę extra ciuszki od koleżanki i to w zależności co urodzę. Jak na razie nie wiem i nie chcę wiedzieć co mam pod serduszkiem :-) Choć przeczuwam, że jest tam mały Maciuś
Macie rację, że ten czas leci jak szalony - już z górki dla mnie równe dziś 3 miesiące zostały i chyba zaczynam się bać. Termin mam na 4 października, ale można urodzić też już od 38 tygodnia (podobno wtedy uważa się już ciążę za prawidłowo donoszoną).
magdziunia
Październikowa Mama'08
Sylwuś to faktycznie masz 3 miesiące.
Ale fajnie - szybko zleci ten czas.
Ja też mam sporo ciuszków dostać od siostry, więc nie szaleję tak na maxa.
Ale jak się wchodzi do sklepu, to oczy same się śmieją do tych słodziutkich ubranek.
Ale fajnie - szybko zleci ten czas.
Ja też mam sporo ciuszków dostać od siostry, więc nie szaleję tak na maxa.
Ale jak się wchodzi do sklepu, to oczy same się śmieją do tych słodziutkich ubranek.
Antuanet24
Październikowe mamy'08
ppatqa i fajna jest?JA widziałam aby wersje demotej karuzeli na stronce producenta, a tak u nas w sklepach nigdzie nie widziałam takichAntuanettaką karuzele dostalam na dzień matki, super się prezentuje, m nie mógl wytrzymać i złozył, a potem nie umielismy jej schować do kartonu. kupilismy na alegro, a ja ja potem widziałam w sklepie o 100 droższą

reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAJECZKO super karuzela kupuj kupuj :-)
SYLWCIA zrozumialam ze nie chcesz znac plci maluszka ????? ty chyba pierwswza u nas nie chcesz wiedziec kogo nosisz pod sercem :-)Ja cie podziwiam hihih
SYLWCIA zrozumialam ze nie chcesz znac plci maluszka ????? ty chyba pierwswza u nas nie chcesz wiedziec kogo nosisz pod sercem :-)Ja cie podziwiam hihih
Podziel się: