reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
No tak 3 m-ce chybaze naszej Weronisi sie bedzie spieszylo na swiat i pojdzie w slady rodzicow bo ja sie urodzilam w pierwszym dniu 9-go m-ca a moj M w 2 dniu 9-go m-ca!! a wiec ja ma 2 m-ce;-)ale to sie zobaczy:cool: na wrzesnia juz jestem przygotowana:blink::-D

minisia śliczny komplecik dla dzidziusia:-)
Ja mam termin porodu wg USG na 25.09 a wg OM na 05.10 więc zobaczymy jak pójdzie:tak: 14 lipca idę do gina, zobaczymy co powie:tak:
Wczoraj zamówiliśmy na allegro wanienkę dla dzidziusia i karuzelę na łóżeczko. Zobaczymy jak przyjdą :)
karuzelaap8.jpg

wanienkapu3.jpg

Czyli już 2 pozycje na liście mniej:tak:

Antuanet no prosze jakie zakupki. Taka karuzele kupywałam dla M kumpla z pracy. zajefajna sprawa. Ja mam Canpola (tzn jak wróci do mnie:cool:) A wanienke mam tradycyjna ale moze dostane od sis taka z pólkami i przewijakiem:-p z czego bym sie bardzo cieszyła:cool2:

A ja ostatnio byłam w komisie u nas tak przy okazji i pytam czy sa moze kołyski (wiecie ze to moje marzenie:-p) i se mówie jak bedzie jakas fajniutka za 100 to kupie i tam baba ze godz temu sprzedała za 110 z całym wyposazeniem. Posciel materaz baldachim itp.i tak mi sie smutno zrobilo:-:)-:)-( ale moze uda mi sie jeszcze upolowac:-p ale wtedy wyprowadzka gwarantowana bo mnie M za drzwi wystawi:-D:-D:-D:-D

czarna, kołyska fajna rzecz:tak:, też bym chciała, ale niestety z braku miejsca zrezygnowaliśmy z tej dogodności...:-(

A zaraz idę gotować botwinkę:-D:-D:-D

Antuanet24 ta karuzela od samego początku chodzi mi po głowie:)
Minisia super wypraweczka:tak:

czarna, kołyska fajna rzecz:tak:, też bym chciała, ale niestety z braku miejsca zrezygnowaliśmy z tej dogodności...:-(
U mnie tez brak miejsca. Ale mam łóżeczko wiec jakby udało sie kupic tanio kołyske na pierwsze miesiace ona by stałą a potem zamiana:-p wiec jedno miejsce bym wykorzystywała

CZARNA ja tez chcialam kolyske ale wszyscy mi to z glowy wybijaja a pozatym ja mam juz bardzo malo miejsce heheh.

ANTUANET zakupy super mnie ta wanienka sie bardzo podoba ale ja niestety bede miala tradycyjna ;-)

reklama
Antuanettaką karuzele dostalam na dzień matki, super się prezentuje, m nie mógl wytrzymać i złozył, a potem nie umielismy jej schować do kartonu. kupilismy na alegro, a ja ja potem widziałam w sklepie o 100 droższą

Dziewczyny sliczne te cudeńka, milo sie na nie patrzy, jak ja lubie te malutkie rzeczy oglądać

Do góry