reklama
Super zakupDziewczyny przyszło mi już łóżeczko z pełnym wyposażeniem z allegro. Jestem taka zadowolona bo wszystko jest superowskie![]()
Dobra jesteśKaka zajefajne te skarpetki!!!!!!a kombinezonik.....no cóż nastawiłam snjpera na niego) może sie uda????????

Co do kosmetyków ja stosuje tylko Bambino

A to moja lista do skompletowania:
Ja
Piżami x2
Kapcie
majty poporodowe
staniczki x2
wkłady poporodowe
wkladki laktacyjne
Smerf
pajace welurowe
pajace bawełniane
ciuszki okazjonalne
kombinezon cienki i grubszy
cieniutkie czapunie i 1 grubsza
skarpetki
recznik
kocyk
tertra 10szt
flanela 5 szt
body krótki rękawek
rożek 2szt
pościel
akcesoria
łózeczko
wózek
wanienka
fotelik
kosmetyki
gencjana do pepka
oliwka bambino
płyn nivea (mydełko bamino)
krem do pupy na odparzenia
nie pisze ilosci przy ciuszkach bo człowiek nie ejst w stanie tego przewidziec. ja wole miec wiecej bo niechce nie miłych niespodzianek ze zabraknie lub zyc w stersie ze poszłam spac a tu nic niewyprane

Trzeba brać pod uwage ze jak sie dziecku uleje trzeba przewinac bo strasznie smierdzi

To tak na szybko robione mozliwe ze o czyms zapomniałam wrazie co dopisze
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Co do kosmetykow to ja jakos chce dla OLIWI kupic wsio z jednej firmy zastanawiam sie nad
BAMBINO lub NIVEA :-)
Co do zakupow to ja sie juz doczekac nie moge jak zaczene kupowac te wszystkie powazniejsze rzeczy czyli dla mnie do szpitala Kosmetyki dla dziecka .wanienka,termomerty i wogole wsio juz sie nie moge doczekac.
Loczeko juz mam ,wozek kupi moj brat tzn przesle nam na niego kase ale to dopiero pazdziernik lub listopad.
Ale teraz mamy strasznie duzo wydatkow innych nisz maluszek bo w sierpniu idziemy na wesele i wiecie kasa dla molodych ja sie musze cala ubrac no i M musze mu koszule i buty kupic :-)
Wiec dopiero we wrzesniu zaczniemy kupowac to wszystko dla Oliwi chyba ze uda nam sie jakis pojedynczy zakup dokonac wczesniej :-)
A ja juz bym tak barzo chciala :-)
BAMBINO lub NIVEA :-)
Co do zakupow to ja sie juz doczekac nie moge jak zaczene kupowac te wszystkie powazniejsze rzeczy czyli dla mnie do szpitala Kosmetyki dla dziecka .wanienka,termomerty i wogole wsio juz sie nie moge doczekac.
Loczeko juz mam ,wozek kupi moj brat tzn przesle nam na niego kase ale to dopiero pazdziernik lub listopad.
Ale teraz mamy strasznie duzo wydatkow innych nisz maluszek bo w sierpniu idziemy na wesele i wiecie kasa dla molodych ja sie musze cala ubrac no i M musze mu koszule i buty kupic :-)
Wiec dopiero we wrzesniu zaczniemy kupowac to wszystko dla Oliwi chyba ze uda nam sie jakis pojedynczy zakup dokonac wczesniej :-)
A ja juz bym tak barzo chciala :-)
A ja muszę zacząć kąpletować ciuszki dla Bartusia i pozbyć się sukieneczek. Mam parę takich neutralnych kolorków które zostaną dla synka no ale wcześniej kupowałam specjalnie pod córkę więc muszę przejrzeć co zostawić a czego mi brakuje
magdziunia
Październikowa Mama'08
magdziunia
Październikowa Mama'08
reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Baaaaaaardzo udane zakupy!!!!!

Temu Cie caly dzien wczoraj nie bylo.... 

Podziel się: