reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

hehe mam identyko własnie dzis doszły:-p tylko niebieskie:cool2:

Ppatqa super zakupki. Leżaczek dosć pomysłowy

A to moje ostatnie nabytki:
1)Wygrany kombinezonik bialutki i milutki
2)podkłady poporodowe, wkł laktacyjne, majty poporodowe, Butelka Tommee Tippee, smoczki uspokajające Tommee Tippee:cool2:
3) pieluchy kolorowe flanelowe 5 szt, 10 szt tetrowych białych
4)Koszula, staniczek do karmienia

Załączniki

• DSC03801.jpg
    DSC03801.jpg
    270,7 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC03802.jpg
    DSC03802.jpg
    548,9 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC03804.jpg
    DSC03804.jpg
    403 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC03805.jpg
    DSC03805.jpg
    624,1 KB · Wyświetleń: 31
reklama
DSC03807.jpg5)ręczniczek kąpielowy (ta kachucha mnie urzekła)
6) i pomyślałam ze przydadza sie pojemniki na kosmetyki, laktator itp:-D aby nic niestało na wirzchu;-)

Ciesze sie ze moja lista wyprawkowa jest coraz mniejsza:cool2::tak:

Załączniki

• DSC03809.jpg
    DSC03809.jpg
    380,3 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
Czarna super zakupy!!!!! a te pudeleczka daly mi do myslenia moze i ja takie sobie sprawie coby nikt nie patrzyl co stoi na regalach.

czarna super zakupy,

Mam pytaie jak rozmiar kupowac stanika, jak to sie patrzy

Co do smoczków to ja tez

Czarna zakupy udane - rzeczywiście lisa pewnie topnieje w ekspresowym tempie :-)
My dzisiaj byliśmy w realu i kupiłam podwójne body, były jeszcze takie śliczne body polo po 6 zł szt, ale większe rozmiary więc dostała córcia różowe i niebieskie.
Ja też już pomału przymierzam się do prania i tworzenia listy. Najpierw porządki w szafach i szufladach, co by miejsce wyczarować :confused:

reklama
Do góry