reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
A to dostałam od siostry po jej dzieciach...śpiworek i pościel na zmianę.

Załączniki

• DSC00170.JPG
    DSC00170.JPG
    386,1 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00171.JPG
    DSC00171.JPG
    450,4 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC00172.JPG
    DSC00172.JPG
    397 KB · Wyświetleń: 29
Kaka ale sliczny ten spiworek
motylek sliczny

Do doswiadczonych mamus pytanko czy leżaczek i mate edukacyjna kupowac potem czy teraz, bo ja nie wiem od jakiego to wieku sie uzywa.

fajne zakupy dziewczyny!

leżaczek można teraz ale mata to tak później troche, jak dzidzia będzie sama dotykac grające, migajace i szeleszczące zabawki ;-)

czarna ale rozmiar większe co miseczka czy obwód

Czy to pewne, że się w jeszcze większy namiot zaopatrzyć trzeba?
Gdzie ja znajdę G miseczkę oprócz Allegro (bo bez mierzenia nie dam rady)???
Może jak już tak urosły, to się dalej nie powiększą?
Mamusie z doświadczeniem - jak to jest?

Kaka słodki ten śpiworek

Motylku ekstra leżaczek a do ilu kg????

Ppatqa leżaczki można używac od urodzenia. Co do maty to lepiej pozniej zakupic ale lepiej najpier zaobserwowac czy dzieciatku lu bi jak mu cos nad głowka lata. Mojej Laurze nieprzypadła do gustu mata:baffled:

melania no z mojego otoczenia (znajome, rodzinka i ja sama) powiem ze niestety ale piersioki w poczatkowych fazach karmienia powiekszaja sie nawet o rozmiar. Z czasm potem wszytko sie normuje ale poczatki bywaja szokujace:-D:-D

A u mnie kobitki z ciuszkami od sis dalej niewyjasnione. Jej szwagierka zlekcewazyła sprawe i przysłała 3 kpl spiochy z kaftanikiem, 3 pajace, jedna czapeczke 3 p skarpetek i 5szt body:szok: Siora załamana bo nie wie czy ona reszte wydała czy poprostu niechciało jej sie szykowac:crazy::confused: Normalnie zaczełą mnie przepraszam itp i powiedziała ze sie dowie co i jak z reszta. Ale juz tak sceptycznie patrze na to i bede liczyc tylko na siebie:tak: A jak dojda to najwyzej bede miała ponad stan:-p:rofl2:

A mi dzis przyszedł laktator:rofl2::rofl2::rofl2: i własnie te ciuszki od sis. Jeszcze czekam na zamówione spiworki do spania:-D

Kaka sliczne, sliczne :))
Czarna no to musisz sama sie wziasc za zakupki bo widac ktos sie nie przejal :((
Nie rozumiem takich ludzi cos pozyczaja truja tylek a jak trzeba oddac to maja problem!
Motylek gratuluje udanej licytacji.

reklama
Do góry