reklama
My wczoraj wylicytowalismy taki bujaczek:-)
Fisher Price Rainforest Take Along Swing on eBay, also, Swings Bouncers, Toys Activities, Baby (end time 04-Aug-08 22:17:33 BST)
Fisher Price Rainforest Take Along Swing on eBay, also, Swings Bouncers, Toys Activities, Baby (end time 04-Aug-08 22:17:33 BST)
J
justyneczka
Gość
fajne zakupy dziewczyny!
leżaczek można teraz ale mata to tak później troche, jak dzidzia będzie sama dotykac grające, migajace i szeleszczące zabawki ;-)
leżaczek można teraz ale mata to tak później troche, jak dzidzia będzie sama dotykac grające, migajace i szeleszczące zabawki ;-)
malena81
mamusia październikowa 08
czarna ale rozmiar większe co miseczka czy obwód
Czy to pewne, że się w jeszcze większy namiot zaopatrzyć trzeba?
Gdzie ja znajdę G miseczkę oprócz Allegro (bo bez mierzenia nie dam rady)???
Może jak już tak urosły, to się dalej nie powiększą?
Mamusie z doświadczeniem - jak to jest?
Kaka słodki ten śpiworek
Motylku ekstra leżaczek a do ilu kg????
Ppatqa leżaczki można używac od urodzenia. Co do maty to lepiej pozniej zakupic ale lepiej najpier zaobserwowac czy dzieciatku lu bi jak mu cos nad głowka lata. Mojej Laurze nieprzypadła do gustu mata
melania no z mojego otoczenia (znajome, rodzinka i ja sama) powiem ze niestety ale piersioki w poczatkowych fazach karmienia powiekszaja sie nawet o rozmiar. Z czasm potem wszytko sie normuje ale poczatki bywaja szokujace

A u mnie kobitki z ciuszkami od sis dalej niewyjasnione. Jej szwagierka zlekcewazyła sprawe i przysłała 3 kpl spiochy z kaftanikiem, 3 pajace, jedna czapeczke 3 p skarpetek i 5szt body
Siora załamana bo nie wie czy ona reszte wydała czy poprostu niechciało jej sie szykowac
Normalnie zaczełą mnie przepraszam itp i powiedziała ze sie dowie co i jak z reszta. Ale juz tak sceptycznie patrze na to i bede liczyc tylko na siebie
A jak dojda to najwyzej bede miała ponad stan

A mi dzis przyszedł laktator

i własnie te ciuszki od sis. Jeszcze czekam na zamówione spiworki do spania
Motylku ekstra leżaczek a do ilu kg????
Ppatqa leżaczki można używac od urodzenia. Co do maty to lepiej pozniej zakupic ale lepiej najpier zaobserwowac czy dzieciatku lu bi jak mu cos nad głowka lata. Mojej Laurze nieprzypadła do gustu mata

melania no z mojego otoczenia (znajome, rodzinka i ja sama) powiem ze niestety ale piersioki w poczatkowych fazach karmienia powiekszaja sie nawet o rozmiar. Z czasm potem wszytko sie normuje ale poczatki bywaja szokujace

A u mnie kobitki z ciuszkami od sis dalej niewyjasnione. Jej szwagierka zlekcewazyła sprawe i przysłała 3 kpl spiochy z kaftanikiem, 3 pajace, jedna czapeczke 3 p skarpetek i 5szt body

A mi dzis przyszedł laktator

Kaka sliczne, sliczne
)
Czarna no to musisz sama sie wziasc za zakupki bo widac ktos sie nie przejal
(
Nie rozumiem takich ludzi cos pozyczaja truja tylek a jak trzeba oddac to maja problem!
Motylek gratuluje udanej licytacji.
Czarna no to musisz sama sie wziasc za zakupki bo widac ktos sie nie przejal
Nie rozumiem takich ludzi cos pozyczaja truja tylek a jak trzeba oddac to maja problem!
Motylek gratuluje udanej licytacji.
reklama
blond_20
Czarownica
a ktory laktator w koncu kupilas?
reczny czy elektryczny?
ja chyba zaraz wanienke kupie bo wyczailam najtansza chyba FP
FISHER PRICE WANIENKA Z ATESTAMI, WYS 12H, EKROPKA (408451316) - Aukcje internetowe Allegro
reczny czy elektryczny?
ja chyba zaraz wanienke kupie bo wyczailam najtansza chyba FP
FISHER PRICE WANIENKA Z ATESTAMI, WYS 12H, EKROPKA (408451316) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: