reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

blond ja chciałam ta wanienkę póki jej na żywo nie zobaczyłam , jest strasznie maleńka

Dzieki, tam gdzie zamawiałam koszule nie maja mjego rozmiaru, zreszta niedziwie się takie mały, bo szukam 75C, a na aukcjach same duże.

Dzieki za odpowiedz z leżaczkiem i mata, naraziewstryzmam się, choc mam juz upatrzone.

A ja właśnie zrobiłam zakupy na alegroo, na 22 aukcjach, co prawda u jednego, i nie wiem czy nie wkleja zdjec jak to przyjdzie. Laktator, podgrzewacz, sterylizator, butelki, smoczki itp

reklama
BIUSTONOSZ STANIK DO KARMIENIA - 75C biały (411944542) - Aukcje internetowe Allegro
to dla Ciebie ppatqo:)
a ja juz qrcze wlasnie zamowilam ta wanienke....wiec zobaczymy co to bedzie:)w sumie dziecko jest malenkie wiec....a jak dlugo powinno sie kapac dziecko w wanience?tak do roku czy jak?bo ja sie nie orientuje....pozniej to juz chyba i tak za duze ....
jesuuu te znaczki...zaraz sie naprawde zdenerwuje:(((((kiedzs mi sie to samo jakos przestawialo...

ja miałam zwykla klasyczna wanienke dla laury, i z nich sa 2 wymiary bodajze, mialam ta wiekszą, osobiście wydaje mi sie ona najwieksza ze wszystkich dziecięcych wanienek no i była uzywana tak do ok 8 miesiaca wiec nie wim na ile moze sluzyc mniejsza;-)potem przeszlismy do normalnej wanny.

Ja tu widzę, ze wątek zakupowy ma się ostatnio całkiem nieźle...
Może i ja się skuszę na taki ręczny laktator...

PPataqa mozesz linki powklejać;-) to będziemy oczy cieszyc;-)

reklama
Do góry