reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Mirabelko - piękne zakupy, gratuluję wytrwałości, ale się opłaciło. Ja też lubię przebierać.
Jutro jedziemy do reala i w gazetce jest kilka interesujących pozycji ;-)

reklama
Mirabelka same slicznosci a do tego konkretne:-p

Ja juz mam tyle ciuszków ze szok:))) Chociaz tak myśle ze chyba rozejrze sie za kombinezonikiem polarkowym i komplecikiem czapa z rekawiczkami bo ten moze byc za ciepły w pazdzierniku:tak: I zostana artykuły z apteki i kosmetyczne:-p
Gosia pieluszki śliczniutkie. ja mam flanelki kolorowe i Lala wyciaga z szuflady nakłada na szyje i mówi dzidzi:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
wiem że to nie wątek tego kalibru, ale muszę się pochwalić, bo wreszcie dorwałam bejsbolówkę czarną z angory, której szukałam od roku bo sobie ubzdurałam, że muszą taką mieć:-pi przy okazji dla mojej większej małej sweterek też z angorki:-p:-)
mamie też należy coś sie należy:-):rofl2:

A oto moje dzisiejsze real-owe nabytki:tak: Chyba ubranek wystarczy, jeszcze muszę apteczne rzeczy kupić:tak:
img0080pw9.jpg
img0081sh5.jpg
img0082vt5.jpg

Anetka śliczności :-):tak::tak::tak:
Ja juz mam tyle ciuszków ze szok:))) Chociaz tak myśle ze chyba rozejrze sie za kombinezonikiem polarkowym i komplecikiem czapa z rekawiczkami bo ten moze byc za ciepły w pazdzierniku:tak:
Czarna chyba Cię pogonię z wątku zakupowego, bo ja się przy Tobie kobieto kompleksów nabawię!!! ;-);-);-):-p

reklama
Do góry