Antuanet śliczne te puchatki. U nas już po południu przebrane było albo wszystkiego nie wystawili. Body w ptaszki "kra kra" ;-) kupiłam we wcześniejszej promocji. Ale kupiliśmy tą suszarkę co była w promocji za 49. Teraz mam dwie takie - polecam. Zajmują mało miejsca i w sam raz na dzidziowe ubranka, dorosłe oczywiście też.
To jest coś takiego. Tylko nie sugerujcie się ceną. Ta w realu ma trzy poziomy, a ta z ikei co jest tu na akcji, to na prawdę kosztuje 135zł w nowym katalogu:
IKEA WIELKA PODOŁOGOWA SUSZARKA DO BIELIZNY (421190731) - Aukcje internetowe Allegro
To jest coś takiego. Tylko nie sugerujcie się ceną. Ta w realu ma trzy poziomy, a ta z ikei co jest tu na akcji, to na prawdę kosztuje 135zł w nowym katalogu:
IKEA WIELKA PODOŁOGOWA SUSZARKA DO BIELIZNY (421190731) - Aukcje internetowe Allegro

Bo ostatnio coś przybiera intensywnie na wadze....

(aaa i skarpetki 4x i 4 czapeczki bawelniene)
do samego szpitala bierze sie po 3 szt body, pajaca czapunie, a jak maluchowi sie uleje??? albo niedaj boze obrobi sie po pachy??? to co wtedy????Po drugie jakos sobie niewyobrazam wrócic ze szpitala i zaczynac od pranka. Moim zdaniem powinnas jeszcze co nie co dokupic. Moze faktycznie ja mam duzo ale przy dziewuszkach miałam wiecej