reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Antuanet śliczne te puchatki. U nas już po południu przebrane było albo wszystkiego nie wystawili. Body w ptaszki "kra kra" ;-) kupiłam we wcześniejszej promocji. Ale kupiliśmy tą suszarkę co była w promocji za 49. Teraz mam dwie takie - polecam. Zajmują mało miejsca i w sam raz na dzidziowe ubranka, dorosłe oczywiście też.

To jest coś takiego. Tylko nie sugerujcie się ceną. Ta w realu ma trzy poziomy, a ta z ikei co jest tu na akcji, to na prawdę kosztuje 135zł w nowym katalogu:
IKEA WIELKA PODOŁOGOWA SUSZARKA DO BIELIZNY (421190731) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Antuanet oglądałam przedwczoraj gazetkę z reala i widzę że rzeczywiście super te ciuszki :tak:
mirabelka73 też myślałam że będą kiepskie gatunkowo ale okazały się "do przyjęcia" więc kupiłam:-) Moja kumpela to taaaki zapas zrobiła ze szok....Na pół roku jej wystarczy.

Anetka, sliczne nabytki, Twoj Maluszek na pewno będzie w tym rozkosznie wyglądać!!!!! :tak::tak::tak:
gosiakuprewicz oby tylko się w nie zmieścił:confused: Bo ostatnio coś przybiera intensywnie na wadze....

Anetko naprawde śliczniutkei ciuszki. Tez uwielbiam akcenty kubusiowe. Ale u mnie tez brak Reala:-:)-(
Ok no to mam:
śpiochy+kaftanik 4kpl
pajacyki bawelniane do spania 12
półśpiochy 2szt
spodenki dresowe 3szt
body krotkie 13 szt
body długie 3 szt
bluzy cienki 12szt
bluzy grube 4 szt
koszule 3szt
dresik (komplet) 1szt
spodenki 6 szt
kombinezon 0-3 1 szt
kombinezon 3-6 1 szt
recznik 2szt
koc 1 szt
rożki 2 szt
pieluchy flanela 5 szt
tertra 10szt
skarpetki, czapunie i papucie miękkie

I co aż tak dużo?????? Mi sie wydaje ze nie:no:
A rozmiar tak 0-3 miesiaca;-)

o matko:szok:
no to patrz....
pajac 4x
body 6x
dres 1x
spiochy plus kaftanik 4x
koszulka 4x
kombinezon na 62-68 1x
i tyle....:zawstydzona/y:(aaa i skarpetki 4x i 4 czapeczki bawelniene)

Blondii chyba zartujesz:rofl2: do samego szpitala bierze sie po 3 szt body, pajaca czapunie, a jak maluchowi sie uleje??? albo niedaj boze obrobi sie po pachy??? to co wtedy????Po drugie jakos sobie niewyobrazam wrócic ze szpitala i zaczynac od pranka. Moim zdaniem powinnas jeszcze co nie co dokupic. Moze faktycznie ja mam duzo ale przy dziewuszkach miałam wiecej:))))
Ale to tylko moja opinia. Wiadomo kazdy robi jak uwaza:tak: Ja chce naprawde miec radosc z macierzynstwa a nie wspominac tylko pranie, wieszanie i prasowania:-p

NO TO TERAZ JA:-D:rofl2:

- kaftanik 9
- śpiochy chude 7
- śpiochy grube 5
- pajace 16:szok: (matko, nawet nie wiedziałam, że tyle sie ich nazbierało)
- body krótki 10
- body długi 15
- pół śpiochy 7
- spodnie 16:szok:
- bluzki 10
- podkoszulki 5
- sweterki/bluzy 12
- sukienki 5
- kombinezony 3
- kurtki 3
- niedrapki 5
- czapeczka szpitalna(bawełna) 5
- czapka grubsza 4
- skarpetki 12
- buciki 8 par
- rajstopki 6

+

koc x2 gruby i chudy
rożek
ręcznik x2
pościel x3zmiany
tetra x10
falnela x2 ja (stosuje tylko na przewijak jako dodatkowa zmiana podkłądki bawełnianej na ceracie)

+ nie liczyłam tego co mam spakowane w kartonie, rozpakuje w nowym domu, nie mam juz gdzie tego wszystkiego trzymać.
Przed świętami Bożeg Narodzenia chyba zaczne robić wyprzedaż:-D Jak dobrze, że mój mąż nie wie jakie tu liczby się znalazły:-D:rofl2:

Justynka to zes zaszalała:))) Ja tez co wieksze to mam w szafie w pawlaczu:-p
Ja sie niewstydze przyznac ze mam ciuszki z lumpkow. I naprawde nieodczułam ich zakupu po kieszeni;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry