reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Minisia bardzo podobna miałam czapunie:tak:a pajac jest obłędny. Co do baldachimu rewelka. I własnie mi sie podoba w taki sposób powieszony (czyli na długiej czesci)

Dorotka hmmmmm mam dla ciebie pewna propozycje, odnosnie ciuszków jak jestes zainteresowana daj znać;-)

Marma ja choc cos zostawiam na koniec czyli ubieranie kołyski i mysle ze dopiero po 36 tyg:-p

reklama
minisia ja mam dla Laury taką moskitierę ale białą a dla dzidzi mam normalny klasyczny baldachim i taki z tiulem na zmiane. Oba fajnie wyglądają. Zupełnie różne efekty przy łóżeczku i normalnym łóżku.
przy zakupie moskitiery musisz kierować się wysokością w pokoju, łużka,jej długością bo są różne rozmiary.
U nas są strasznie wysoko sufity, jak w starych polskich kamienicach i choć mam najdłuższa, musze robić na krótszy bok. Tak myślałam żeby na czym ją jeszcze podwiesić przy suficie ale pomysłu brak, żeby tandetnie nie wyglądało. Sznurek bleee, wstąka ym-ym a właśnie chciałabym do nowego domu coś już wymyśleć.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no, własnie czarna, tak mysle o jakimś łańcuszku. Musze wybrać sie u nas do sklepu z takimi drobiazgami i poszukać czegoś odpowiedniego.

Minisia ten pajacyk fajny, a baldachim jak dla księżniczki, to prawda.

Mi zosała jeszcze do kupienia pościel z wkładem (i tak na razie nie potrzebna), ale to pewnie w rodzinie ktoś będzie chciał kupić ;-), a sama szybciej kupię prześcieradło z falbanką i baldachim, taki w krateczkę ecru. Ja muszę mieć baldachim z materiału, bo w pokoju mamy telewizor i żeby czasem można było wieczorem obejrzeć :dry:, to trochę osłoni.
Już nie mogę się doczekać na mój kosz. Na razie korzysta z niego koleżanka siostry, a chciałabym go przygotować. Przyszyć w środku mój materiał po Martynce, bo teraz tam są różowe atłasy ;-), a ja mam niebieskie misiaki.

Piękne ciuszki - ja też czekam na ostatnią chwilę z ubieraniem łóżeczka i już nie mogę się doczekać.

A zaraz wkleję focie rzeczy jakie wczoraj moja sis kupiła dla mojego bąbelka.
Chyba pałac mi się przyda z ogromnymi szafami.
Asia miała rację - zamiast ciuszków to dodatkowe szafy trzeba będzie kupić hehhehehe :-p;-):-D

Hmmm coś nie mogę wgrać zdjęć poprzez fotosik :crazy::crazy::crazy:

reklama
No wiec pojechałam dzis do Jysku i kupilam ta moskitiere :-)efekt bomba choc zdjecie tego nie oddaje:-(
Nika072.jpg

Nika073.jpg

Do góry