reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
A ja mam problem z fotosikiem - wyskakuje bład serwera jak chce wgrać zdjęcia - mam już dość 

nie no rece opadaja jak widze takie wynalazki.Patrzcie co ja na allegro znalazlam....musialam sie z Wami tym podzielic bo to juz jest dla mnie za duzoczego to ludzie nie wymysla
-> SUPER podgrzewacz do chusteczek z USA <- (428010211) - Aukcje internetowe Allegro
no chyba ze za chwile mi ktos powie ze to niezbedne jest a ja sie tu tak smieje;-)
Jest to bardzo czesto popełniany błąd. Chciałby sie jaknajlepiej dal dzieciatka a nie wie sie jaka tak naprawde robi sie krzywdeMam koleżankę co wiecznie chucha i dmucha na swoje dziecko i jak tylko wyjdzie do innych ludzi zaraz jest podziebione.

Blond widziałam to juz kiedys na allegro i sie zastanawiałam po co to komu?????
Kaka tez mam taka kumpele co normalnie swoja nadopiekunczoscia doprowadza mnie do szlu i zadko sie z nia widuje bo mam ochote jej cos powiedziec ale to nie moja sprawa tylko to jej chuchanie i nadopiekunczosc ma raczej odwrotny skutek od zamierzonego

No a ja dzis znow cos niecos kupiłam dla malej
ja to w jakis nalog wpadlam bankowo
a oto fotki

Kaka tez mam taka kumpele co normalnie swoja nadopiekunczoscia doprowadza mnie do szlu i zadko sie z nia widuje bo mam ochote jej cos powiedziec ale to nie moja sprawa tylko to jej chuchanie i nadopiekunczosc ma raczej odwrotny skutek od zamierzonego

No a ja dzis znow cos niecos kupiłam dla malej

wesolutkaaa
Fanka BB :)
Minisia super!
wanilia79
Entuzjast(k)a
Dziewczynki poradźcie, pewnie już było, ale nie pamiętam.
Jaki materac do łóżeczka kupujecie/kupiłyście?
gryczany, kokosowy, lateksowy czy piankowy? a może mieszany? nie znam się kompletnie, a gdzieś czytałam że lateksowy najlepszy. W naszej mieścinie nie ma takiego a i cena (na allegro) zawrotna - ponad 200 zł.

.
Jaki materac do łóżeczka kupujecie/kupiłyście?
gryczany, kokosowy, lateksowy czy piankowy? a może mieszany? nie znam się kompletnie, a gdzieś czytałam że lateksowy najlepszy. W naszej mieścinie nie ma takiego a i cena (na allegro) zawrotna - ponad 200 zł.

reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Mam koleżankę co wiecznie chucha i dmucha na swoje dziecko i jak tylko wyjdzie do innych ludzi zaraz jest podziebione.
Nie biegaj bo się spocisz, nie dotykaj bo brudne - koszmar - moja ciocia tak wychowywała swoją córcię i teraz pannica często się przeziębia.
Podziel się: