reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Ula, Justyna sliczne sukienusie :-):-)

Magdziunia fajny prezent od dziadków, super kolorki.:tak::tak:

No i allegro nadal górą - bo nie ma jak się z domu ruszyć :baffled:

Sukienusia super Ulu.

Magda karuzela fajna.

Ja muszę rozejżeć się za jakimś ubrankiem białym pod spód, bo mam takie wierzchnie na dwór - chrzcimy prawdopodobnie na święta bożonarodzeniowe.

to jeszcze ja
ACTIVE INFANT hit nosidełko najlepsza cena w PL (472499225) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieje ze sie nie rozsypie, ale sadzac po komentarzach to jest ok.kupilam bezowe.
mi sie ta mata z FP tez strasznie podoba ale troche droga jest:/chyba bede musiala poszukac jakiejs innej, bo jeszcze duzo zakupow przede mna.musze sobie jakies staniki do karmienia jeszcze kupic bo mam tylko 2 i codziennie piore a to troche upierdliwe.no i one jakies takie badziewne sa...
zastanawiam sie nad tym
MIZET bezszwowy dla karmiących 75D biały CENA!! (469324362) - Aukcje internetowe Allegro
bo jest bezszwowy a w tych moich te szwy mi sie odciskaja jakos...

o to w takim razie kupie:)tylko nie wiem jaki rozmiar do konca.bo te co mam teraz to sa 80 D i sa ok, a wg rozmiaro i moich obwodow powinnam miec E:/i teraz juz zglupialam...bo za duzy to lepiej nie kupowac bo i tak mi pozniej zmaleja troche nie?

reklama
Do góry