reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

MALENA to zycze Ci abys sobie go kupila :-)
ULKA super wozek i krzeselko mnie sie takie krzeselko marzy no ale mam inne i moge tylko pomarzyc :-(
EVELAJNA super :-) A gdzie to cudo kupilas Na allegro czy tam u ciebie ?

reklama
niunio lubi słuchac odgłosow zwierzątek szukam jakiejs fajnej zabaweczki- mamuski, jakbyscie widziały jakies w miare tanie, fajne gdzies na aukcji to prosze o link.
Bo u mnie w miescie to nie ma zadnego poządnego sklepu z zabawkami dla maluszkow.
Dzieki

MALENA to zycze Ci abys sobie go kupila :-)
ULKA super wozek i krzeselko mnie sie takie krzeselko marzy no ale mam inne i moge tylko pomarzyc :-(
EVELAJNA super :-) A gdzie to cudo kupilas Na allegro czy tam u ciebie ?

Dorotka kupiłam w sklepie Mothercare - to jeden z nielicznych tu sklepów, ale ma wsio czego dla dzieci potrzeba:) A na allegro jak wpisałam nazwę tego sklepu, to wyskoczyły mi 42 strony :szok: więc pewnikiem też by się upolowało:-)

Na allegro kupisz wszystko:-D:rofl2:
W sobotę kupiliśmy syrop do kawy czekoladowy taki jaki można dostać w tshibo ale o połowę tańszy. A gość u którego to kupiliśmy ma sklep i wszystko co związane z kawą .
Pierwszy raz kupuję na allegro coś ze spożywki:rofl2:

faajne zakupy laski, a z tymi wózkami, to wiecie co, mi sie cholernie nie podobają 3 kołowce a mam już drugi:-p:rofl2: noo:-D

ja musze na dniach tez porobic troche zakupów i tak:
kupic świece, biore taka sama jak ma Laura
Świeca chrzest z imieniem dziecka c-09 BZ (562563049) - Aukcje internetowe Allegro

a tu z pamiątkowych moich ulubinych, Laura już ma,teraz dla Lili
Córce (papier czerpany) - 25166 (562220456) - Aukcje internetowe Allegro
smokas na pierwszy ząbek SMOCZEK NA CHRZEST BOCIANY, GRAWER GRATIS POLECAM (567778913) - Aukcje internetowe Allegro
CHRZEST bransoletka dla dziecka GRAWERKA GRATIS !! (574751620) - Aukcje internetowe Allegro

To by było na tyle.

A TU MI DORADŹCIE, PROSZĘ

TO??
VICTORIA'S SECRET ++cudny DRESIK PLUSZ NA JUż- S (576038769) - Aukcje internetowe Allegro

CZY TO??
VICTORIA'S SECRET dresy XS - KUP W USA (576014242) - Aukcje internetowe Allegro

CZY TO??ten mi sie najbardziej widzi, ale kolor jest czerwony a nie brązowy jak na focie
VICTORIA'S SECRET ++cudny DRESIK PLUSZ +++++ (573308002) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnio edytowane przez moderatora:
JUSTYNKA te pamiatkowe rzeczy sa rewelacyjne :-) Rozumiem ze je kupujesz?
A z dresow albo pierwszy albo ten ostatni co tobie sie tez najbardziej podoba :-)
SZALEJSZ DZIEWCZYNO SZALEJESZ :-)

reklama
A mi się taki marzy na podróże: Quinny Sportowy ZAPP Basics **WYPRZEDAŻ** MINT (572802601) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko nawet uzywany jest strasznie drogi!

Póki co, ten wózek który mam wystarcza i dobry na wertepy.
fajny ale chyba tylko pozycja siedzaca:confused:
Aja mam taki wypatrzony wózeczek, super sie prowadzi i jest lekki, noi krzesełko zamówiłam dziś u nas w sklepie, takie samo tylko moje jest z koszykiem na zabawki pod spodem
bajer!!!!! my tez mamy kosz na zabawki ale nieuzywany:rofl2:
Czarna dięki za zabę. Bardzo mi sie podoba...no i Hance też hehehe
za co dziekujesz przeciez za darmo jej nie dostałas:-D:-D:-D:-D
Evelaina zajefajna ta zabawka:tak::tak::tak: ja tez musze cos z lustrem kupic;-)
justynka Pierwszy albo ostatni:tak:

Do góry