reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

MALENA Marika te teraz podrózuje w tym wiązaniu co Izunia :)

A to wiązanie "kieszonka" to fajne?
Wygodniejsze? Czy dla młodszych?

I mam dylemat między NATI, z chustomanii, a tą co Malena... tylko czy Lniana wytrzyma dwójkę dzieci ??

Dwójkę???? O czymś nie wiemy?
Ta lniana jest na tyle niedroga, że jak nie wytrzyma to mogę sobie nową kupi przy drugim. Ale gdybym miała pieniądze, to bym taką jak Kate kupowała.
Tą tkaną.

Mamo maksa Mnie tez dziewczyny zrobily checi do tych CHUST :-)
Z tych co ty pokazalas to mnie sie podoba
CHUSTA ELASTYCZNA SLEEPY WRAP - STAN IDEALNY (617664896) - Aukcje internetowe Allegro

CHUSTA TKANA W KOLORZE KHAKI (619874480) - Aukcje internetowe Allegro

Nie znam sie na tych chustach wiec tez chetnie poslucham opini Dziewczyn :-)

ZAMECZYMY DZIEWCZYNY CHUSTOWE HIHIH

Marma pisała, że elastyczne to już nie nasze brzdące.

Hehe, oj zamęczymy :-) ale za to jak rozpropagowały chęć chust na forum !!Ja się chyba źle wyraziłam... nie chodziło mi o noeszenie dwójki dzieci naraz ale żeby wytrzymała najpierw Szymka, a później drugiego bobaska :-) i chyba 4,6m wystarczy prawda?? ja mam 175cm M 182..

Mój M. ma 180 i chusta jest na styk :-)

reklama
MAMA MAKSA elastyczne odpadają, bo to tylko przy noworodku się sprawdza, Maksio już za ciężki!!! Będzie Ci niewygodnie, bo elastyczna chusta przy obciążeniu sprężynuje. Z tych co pokazałaś chustomaniaczki polecają Nati.
ANIA juz podawałam linka jak dobrać rozmiar, u Was minimum to 4,6 m. A chusty Nasti są podobno ok, Malena ze swojej też zadowolona jak widać. Ja mam z chustomania.pl Hoppendiz (poczytałam i wybrałam tej firmy), ale cienka - taka lepsza na lato, bo niestety w tych chustach trochę dzieciaczkom gorąco i chciałam jak najcieńszą i koleżanka poleciła, że lepiej się ją dociąga, bo testowała obie, chociaż i tak trzeba pod nią Marikę b. lekko ubrać
MALENA kieszonka lepsza na początek, teraz super się sprawdza podwójny x, zwłaszcza, że można dziecku rączki wyjąć i też jest bardzo wygodnie (tylko to pewnie jak już lepiej siedzi). My nadal nie wypróbowaliśmy wiązań na biodrze, pewnie na majówkę instrukcję weźmiemy i będziemy ćwiczyć :)

Ostatnia edycja:
ok to elastyczna odpada. A ta ostatnia z wklejonych wyżej. Ona jest z lnu tkana. Jak myślicie? Czy szukać dalej. mBo nie ukrywam najlepiej chciałabym upolować coś taniego

Dziewczyny - dzięki za wszystkie rady!! Kupiłam chustę, dzisiaj przyszła :-) Muszę przyznać, że od razu udało mi się obwiązać siebie i Szymka chustą (węzeł X). Poszliśmy na budowę, poźniej drugi raz do sklepu na zakupy i powiem, że REWELACJA!! Szymek zachwycony... pomimo, że był śpiący to nie zasnął, tylko kręcił głową na wszystkie strony buźka otwarta i wszystko ogląda EKSTRA!!!!!! Nie wiem tylko jeszcze czy faktycznie dobrze wiążę tą chustę i czy Szymcio dobrze siedzi.. mam w telefonie zdjęcie chusty tylko niestety nie mogę znaleźć kabla do telefonu..grrrr....

Ale się cieszę, że się rozkręciło zainteresowanie chustami :)
MAMO MAKSA może spróbuj taką tańszą, chyba, że upolujesz jakąś z górnej połki używaną... Zerkałaś na forum na gazeta.pl, masz tu linka do forum Kawałek szmaty - chusty i... - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl i do bazarku, może cos Ci wpadnie w oko Kawałek Szmaty - Bazarek :-) - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
ANIA bardzo się cieszę, że i Szymek został chustomaniakiem :)Chusty Nati mają dobre opinie. Instrukcja wiązania podwójnego x fajna jest tu:chustomania podwójny X oraz tu rózne w zakładce instrukcje 7 kolorów tęczy, a tu video Wiązanie chusty - podwójny krzyż | wideo

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki kochana jesteś. Możemy sie umówić Na Polach Mokotowskich bo już wiem jak tam dojechać:tak: Może w przyszłym tygodniu. Daj znać kiedy ci będzie pasowało

Do góry