reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Niby teraz tak, ale później spokojnie Izunia pojeździ.
Jeśli macie możliwość kupienia zwykłego jeździka teraz to go kupcie a rowerek możesz zasugerować np. chrzestnym do kupienia na urodzinki małej.

Fajnie to się szykują zakupy :-)

Na chrzestnych nie mam co liczyć, bo to jeszcze dzieci :tak:
A teraz kupują dziadkowie, więc można zaszaleć.
Rowerek to chyba taki mocniejszy i bez tego daszku się przyda...
No już sama nie wiem!

reklama
Martynka - Szymek w prezencie dostał tego starego uczniaczka, ale nie bawi się nim i nie wykazuje większego zainetresowania... albo jeszcze za mały, albo nie spasował mu ...

reklama
Kupilismy wczoraj małemu w realu za 199zł
FISHER PRICE POLSKI MISIACZEK PRZYTULACZEK P5859 (679245029) - Aukcje internetowe Allegro
a opłacało się, bo gratis była dołączona :-)
FISHER PRICE ŻYRAFA PEŁNA KLOCKÓW B4253 (679334726) - Aukcje internetowe Allegro

Ogolnie Mis podoba sie mu, ale szału na razie nie ma, za to klocki z tej zyrafki są super dla niego :-) Fajny gratisik :-)
Zaraz jade zobaczyc do sklepu po ile facet ma łozeczko turystyczne i spacerowke espiro i jak bedzie tanio to kupie, a jak nie to juz mam upatrzone na allegro :-)

Do góry