reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Tyle ze te zasiegi sa sobie nie rowne.bo roznie sa podawane, gdzies czytalam wlasnie o tym ze niektorzy sprzedawcy podaja tylko ten zasieg na otwartej przestrzeni zeby wiecej sprzedac.a to wogole nie odpowiada temu co jest naprawde.no chyba ze dziecko na polu zostawisz i sama pojdziesz dalej:)

reklama
Na polu mówisz?? Hmm kuszaca propozycja, musze się zastanowic :-D hi hi
Zobaczymy, jest 3 dni do konca aukcji, moze mi sie uda kupic jakos w miare tanio, bo jest 15 sztuk :-)

Martynka taka standardowa niania ma chyba dosłownie kilka- kilkanaście metrów, a jak byś chciała połazić z pieskiem dalej, to to o czym piszę, to walkie-talkie z funkcją niani.
MaxCom WT 108 comfort
Zasięg spory. Ale nie żebym zostawiała dziecko i sobie szła hen przed siebie :)
Zresztą ja bez Pati to właściwie nawet do kibla nie chodzę :D

Yhmm. To się pośpieszyłam, a teraz doczytałam. To Baby Ono wygląda na dobrą rzecz i cena... na razie niska:)

Ostatnia edycja:
Martynka taka standardowa niania ma chyba dosłownie kilka- kilkanaście metrów, a jak byś chciała połazić z pieskiem dalej, to to o czym piszę, to walkie-talkie z funkcją niani.
MaxCom WT 108 comfort
Zasięg spory. Ale nie żebym zostawiała dziecko i sobie szła hen przed siebie :)
Zresztą ja bez Pati to właściwie nawet do kibla nie chodzę :D

Yhmm. To się pośpieszyłam, a teraz doczytałam. To Baby Ono wygląda na dobrą rzecz i cena... na razie niska:)

mam taką samą :-) kupiłam niedawno w Euro w promocji za 119zł

Baby Ono jest ok, znajomi maja i testowaliśmy teraz na wyjeździe, sa czułe i mają dość spory zasięg jak na zwykłą nianię.

Ostatnia edycja:
No to się skusze na tą baby ono, jak nie uda mi sie na tej aukcji to kupie normalnie, kosztuje około 90 zł :-) Nie kupowałabym wcale, ale w takiej sytuacji bede sie pewniej czuła jak Rafał sam zostanie na chwile...

Kapelusik zakupiony zł. chyba 3 :tak:

Załączniki

• 28 czerwca 09 01.jpg
    28 czerwca 09 01.jpg
    58,6 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry