• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Dziewczyny jakie macie nianie elektroniczne?? Stwierdziłam ze mi sie przyda teraz, jak na spacer z fafikiem wyskocze, bede miała małego pod kontrolą. Chce własnie kupic, tylko szukam czegos zeby miało wiekszy zasieg i tak do 100zł, a przekroczylismy limit danych w tym miesiacu i stronki mi sie po 5min otwieraja, a na allegro polowa zdjec nie wyswietla. Doradzicie cos?? Pomozcie :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jakie macie nianie elektroniczne?? Stwierdziłam ze mi sie przyda teraz, jak na spacer z fafikiem wyskocze, bede miała małego pod kontrolą. Chce własnie kupic, tylko szukam czegos zeby miało wiekszy zasieg i tak do 100zł, a przekroczylismy limit danych w tym miesiacu i stronki mi sie po 5 otwieraja, a na allegro polowa zdjec nie wyswietla. Doradzicie cos?? Pomozcie :-)

ja jestem zadowolona z tej, podaje ci linka na aukcje, zaczyna sie od 59zł, może nikt nie będzie licytować ;)
nowa FISHER PRICE elektroniczna niania lampka BCM (668071907) - Aukcje internetowe Allegro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry