Ślicznie wygl ąda w tym kapelusiku:-)Kapelusik zakupiony zł. chyba 3![]()
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Kaka a co ty chcesz od swojej urody - piękna kobieta jesteś.
No to przywazelinowałam

No to przywazelinowałam

malena81
mamusia październikowa 08
No i kupiłam :-)
_OPTIMA_ESPIRO_BABY DESIGN_0-25 KG NOWOŚĆ (670882882) - Aukcje internetowe Allegro
kolor szary
oraz
_MOJO_ GRACO PARASOLKA _gizelle_ OD aBBaKids (671799659) - Aukcje internetowe Allegro
Nie wiem za co będziemy żyć
Ale jeszcze tylko jakieś używane łóżeczko turystyczne i można się wczasować!
Jakbyście miały coś takiego do sprzedania....
14-go lipca Izunia ma imieninki.
Chyba w imieniu dziadków jakiegoś pchacza albo jeździka zakupimy.
Co lepsze?
Magiczny edukacyjny CHODZIK My Baby pchacz UCZY (671087678) - Aukcje internetowe Allegro
JEŹDZIDEŁKO EXTRA z MP3 POJAZD PCHACZ I KOLYSKA (674721948) - Aukcje internetowe Allegro
STEROWANY ROWER BALDACHIM ROWEREK PCHACZ 6403 (671013959) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES CHODZIK JEŹDZIK żyrafa od reki W-wa (671159793) - Aukcje internetowe Allegro
_OPTIMA_ESPIRO_BABY DESIGN_0-25 KG NOWOŚĆ (670882882) - Aukcje internetowe Allegro
kolor szary
oraz
_MOJO_ GRACO PARASOLKA _gizelle_ OD aBBaKids (671799659) - Aukcje internetowe Allegro

Co lepsze?
Magiczny edukacyjny CHODZIK My Baby pchacz UCZY (671087678) - Aukcje internetowe Allegro
JEŹDZIDEŁKO EXTRA z MP3 POJAZD PCHACZ I KOLYSKA (674721948) - Aukcje internetowe Allegro
STEROWANY ROWER BALDACHIM ROWEREK PCHACZ 6403 (671013959) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES CHODZIK JEŹDZIK żyrafa od reki W-wa (671159793) - Aukcje internetowe Allegro
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MALENKO mnie sie ta 3 opcja najbardziej podoba :-)
Malenia zaszalałaś kobieto. Az jestem ciekawa co to za wózeczek będzie. Co do prezencików to My mamy ten jezdzik nr2 bardzo fajniutki
na razie lala na nim szaleje

Po Laurze mam podobny rowerek z baldachimem i praktycznie zbiera kurz

magdziunia
Październikowa Mama'08
No i kupiłam :-)
kolor szary
oraz
Co lepsze?
Zakupki super.
Co do rowerku to napewno będzie trafny a i dziecko dłużej skorzysta

Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
My dostalismy kase na chrzest i nasze najblizsze zakupy, które planuje to krzesełko do karmienia, łozeczko turystyczne, spacerówka, elektroniczna niania i zastanawiam sie nad misiaczkiem przytulaczkiem z FP :-)
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Niby teraz tak, ale później spokojnie Izunia pojeździ.Właśnie mam wątpliwości co do rowerku, bo się nie może nóżkami odpychać...
Jeśli macie możliwość kupienia zwykłego jeździka teraz to go kupcie a rowerek możesz zasugerować np. chrzestnym do kupienia na urodzinki małej.
Fajnie to się szykują zakupy :-)My dostalismy kase na chrzest i nasze najblizsze zakupy, które planuje to krzesełko do karmienia, łozeczko turystyczne, spacerówka, elektroniczna niania i zastanawiam sie nad misiaczkiem przytulaczkiem z FP :-)
Podziel się: