reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Hehehe ja zawsze chciałam mieć taki typ urody ja Izunia hehehe, a tu niebieskie oczy ehhh

Latem najwiecej małych dam hehehhe

Malenia zaszalałaś kobieto. Az jestem ciekawa co to za wózeczek będzie. Co do prezencików to My mamy ten jezdzik nr2 bardzo fajniutki:tak::tak: na razie lala na nim szaleje:-D:-D:-D Po Laurze mam podobny rowerek z baldachimem i praktycznie zbiera kurz:baffled::baffled:

No i kupiłam :-)
_OPTIMA_ESPIRO_BABY DESIGN_0-25 KG NOWOŚĆ (670882882) - Aukcje internetowe Allegro
kolor szary

oraz
_MOJO_ GRACO PARASOLKA _gizelle_ OD aBBaKids (671799659) - Aukcje internetowe Allegro

Nie wiem za co będziemy żyć :tak:

Ale jeszcze tylko jakieś używane łóżeczko turystyczne i można się wczasować!
Jakbyście miały coś takiego do sprzedania....

14-go lipca Izunia ma imieninki.
Chyba w imieniu dziadków jakiegoś pchacza albo jeździka zakupimy.

Co lepsze?
STEROWANY ROWER BALDACHIM ROWEREK PCHACZ 6403 (671013959) - Aukcje internetowe Allegro

Zakupki super.

Co do rowerku to napewno będzie trafny a i dziecko dłużej skorzysta :tak:

My dostalismy kase na chrzest i nasze najblizsze zakupy, które planuje to krzesełko do karmienia, łozeczko turystyczne, spacerówka, elektroniczna niania i zastanawiam sie nad misiaczkiem przytulaczkiem z FP :-)

reklama
Właśnie mam wątpliwości co do rowerku, bo się nie może nóżkami odpychać...
Niby teraz tak, ale później spokojnie Izunia pojeździ.
Jeśli macie możliwość kupienia zwykłego jeździka teraz to go kupcie a rowerek możesz zasugerować np. chrzestnym do kupienia na urodzinki małej.

My dostalismy kase na chrzest i nasze najblizsze zakupy, które planuje to krzesełko do karmienia, łozeczko turystyczne, spacerówka, elektroniczna niania i zastanawiam sie nad misiaczkiem przytulaczkiem z FP :-)
Fajnie to się szykują zakupy :-)

Do góry