reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

U nas to samo z butami, jak noga wchodzi to but 4 numery za duzy. Nam sie udalo kupic w re-kids'ie buciki, sa sznurowane prawie ze od palcow;-)takze regulujesz sobie, a na samej gorze jest rzep, super wygladaja , sa ze skory a zaplacilam za nie 49 zl:tak:

reklama
Hmm a ja u nas w Boti widziałam moze z 5 par dla niemowlat bucików, chciałam małemu jedne kupic (przecenione na 15zł), ale jakos tak w koncu nie wziełam. Jakie rozmiary teraz kupujecie?? Ja chciałam 20, ale nie wiem czy bedzie ok, 21 mi sie wielki wydawał.

Chyba wiekszosc z nas ma problemy z wysokim podbiciem widze.ja kupilam malemu w ccc ze skory za 39,90 na rzepy i ladnie sie "otwieraja" mimo ze rzep nie jest do samego przodu ,rozmiar 20 i tu mu wchodzi ta noga normalnie a w inne to masakra
takie o;-)

Załączniki

• DSC00005.jpg
    DSC00005.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 40
Wiecie co ja chyba jakas sierota jestem, bo zadnych butów Rafalowi juz załozyc nie umiem. Mam 2 pary 19 i od jakiegos czasu chyba sie male zrobiły, jedne miałam 9-12 miesiecy i od tygodnia w ogole ich zalozyc nie umiem. Juz nie wiem jaki Rafał ma rozmiar, ale wlasnie znalazłam w rzeczach od kumpeli sandałki 22, załozyłam Rafałowi i o dziwo sa praktycznie dobre, doslownie moze z 2-3mm za duze, wiec on ma jakąs duża nogę... o dziwo w tych sandałkach chodzi własnie po domu trzymajac sie lozka i swojego jezdzika. hehe

hehehe no to rzeczywiscie ma duza noge.moj ma mala chyba bo ostatnio patrezylam na Stasia Magdy i ma jakas wieksza.no ale on pewnie wysoki bedzie a moj to krasnal pewnie bedzie mimo ze teraz dosc duzy jest.
wiesz co wogole to rozmiery leca tak
20 - 12cm wkladka
21- 13 cm
22- 14 cm itd...
wiec moze zmierz mu dlugosc stopy i sie okaze

Pokazywałam dzis Hance Szkolaniaczka - Uczniaczka i gąsiennice z FP...oba jej sie podobały:cool2:

A za napiwek od klienta kupiłam jej piramidke z kółek;-)

ASIU wlasnie musze zmiezyc niunce stope :-)
A te buty sa zarabiste Ja malo inteligentna nie pomyslalam ze moze w ccc beda na oliwke buty :-) Wlasnie juz o bucikach myslalam na zime Bo w zime to juz nasze dzieczki to beda chcialy na dworze chodzic wiec trzeba jakies cieple porzadne buciki kupic
A kupujecie takie wyzsze czy takie normalne im teraz na zime???????

KAKA no to niezly NAPIWEK :-)

ja mam juz upatrzone buciki dla stasia, sa wysokie tzn tak troszke powyzej kosteczek i tak w sam raz sztywne, sliczne bezowe i jakby byly w wydaniu damskim i rozmiar 41 to sama bym se takie sprawila;-)

reklama
Ja mam tylko sandałki, ale takie solidne z wysoką piętką.
Rozmiar jest 21, ale są za duże.
Z tym, że zapinane na dwie rzepy, więc się dobrze trzymają.

No ale my nie chodzimy, więc co za różnica :wściekła/y:

Do góry